GOLOTINJE I SLOBODNIJEG PONAŠANJA JE BILO PREVIŠE: Ćerki Snežane Savić to NIKAKO nije prijalo, bilo je SRAMOTA!
Foto: Dado Djilas

au!

GOLOTINJE I SLOBODNIJEG PONAŠANJA JE BILO PREVIŠE: Ćerki Snežane Savić to NIKAKO nije prijalo, bilo je SRAMOTA!

Anita Lazić svojevremeno je previše iskreno govorila o odnosu sa majkom

Objavljeno:

Od svih poznatih majki i ćerki u glumačkoj branši kod nas među omiljenima su svakako glumice Snežana Savić (69) i Anita Lazić (41). Njih dve neguju snažnu povezanost a lepota koju je Snežanina mezimica nasledila više je nego očigledna.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Njihov idličan odnos jedino je bio doveden u pitanje kada je ćerka Snežane Savić bila u tinejdžerskom periodu dok je Snežana bila dosta aktivna na filmu pa je Anita u davnom gostovanju na jednoj televiziji opisala period u kojem joj baš i nije prijalo što je povezuju sa Snežanom.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.

Anita lazić
foto: Marina Lopičić

Danas kada su obe zrele žene čvrsto se podržavaju na svakom koraku, ali Snežana je krajem prošle godine dala intervju za "Story" u kojem je priznala da još uvek brine za svoju uveliko odraslu naslednicu.

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.