SNEŽANA SAVIĆ PROGOVORILA O HONORARIMA U GLUMI: O ovome MNOGI ĆUTE!
Snežana, Foto: prentscreen/youtube/Snežana Savić

OVO NISTE ZNALI

SNEŽANA SAVIĆ PROGOVORILA O HONORARIMA U GLUMI: O ovome MNOGI ĆUTE!

Glumica je bila iskrena

Objavljeno:

Glumica Snežana Savić otkriva da je rad održava u životu i da se iznova raduje novim ulogama koje željno iščekuje.

- Bez rada glumac ne živi, on vegetira. Bitno je samo da radimo, mi se radujemo kao mala deca kada imamo posla. Odbijala sam velike reditelje poput Darka Bajića koji je napravio čuda, velike uloge. Tako se zadesilo u tom trenutku. Čovek se ponese, ali se ne kajem. Uvek želim da radim i da sam u pokretu. Honorar nekada jeste bitan, ali nekada mi je potpuno nebitan. Kod umetnika je sve što je materijalno smešno, jer taj sav novac ode i potroši se. Mi suštinski nismo materijalisti, imamo neke više intelektualne ciljeve. Treba i živeti od nečega, ne možemo sad ni da kažemo “nama treba da radimo, da smo srećni, ispunjeni, zadovoljni i da nam je to lepo“. Prosto postoje nekad situacije kada je bitno zadovoljstvo, a ponekad i novac - kaže za “Blic” Snežana Savić.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

U seriji “Igra sudbine“ ostvarila je zapaženu ulogu Donke Desali, a sada staje u odbranu serije koju pojedinci nazivaju “lakim štivom“.

- U hipreprodukciji ima i dobrog i lošeg, ali se sve to na kraju iskristališe. Publika daje glavni sud o svemu što se radi. I Sinišu Pavića su klasifikovali kao lakog pisca, a sada je on odjednom kultni autor. Ljudi će uvek komentarisati serije, a “Igra sudbine“ je svakako jedan od najgledanijih projekata. Ovo jeste sapunica, ali polako, ne možemo mi apriori reći za neki projekat da je “lak”. I sapunicu je teško pisati. Nije to nimalo lako što scenarista Žarko Jokvanović radi. Između ostalog, ne znam odakle njemu toliko mašte. Žarko nije istrošen, može da mašta i pravi još mnogo priča. Ne bi sigurno “Igra sudbine“ bila najgledanija serija svih vremena - priča Snežana.

Ona otkriva da jedva čeka da se istoimenoj seriji pridruži i legendarna glumica Mira Banjac.

Mira Banjac
foto: Prinscreen

- Obožavam Miru Banjac i imam veliko poštovanje prema njoj. Ona je trenutno naša najveća živa glumica. Mira je prava čarobnica kako god da okrenete. Postoje glumci koji su čarobni na sceni, a nisu na filmu ili obrnuto. A ona je sve ukupno čarobna. Samo da je zdravlje posluži - smatra glumica.

Bonus video:

04:31

Ćana ispričala HIT anegdotu: Bilo bi opštenarodno veselje!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.