MARIJU EGELJU SMUVAO BIVŠI FUDBALER: Isplivalo i NJEGOVO IME, ova priča će napraviti ZEMLJOTRES NA ESTRADI!
Marija Egelja, Foto: Sonja Spasić

auu

MARIJU EGELJU SMUVAO BIVŠI FUDBALER: Isplivalo i NJEGOVO IME, ova priča će napraviti ZEMLJOTRES NA ESTRADI!

"Zajedno su više od godinu dana i dosta putuju, a verovatno će uskoro stati i na ludi kamen"

Objavljeno:

Marija Egelja, poznato televizijsko lice, uvek je nasmejana i javnost uredno obaveštava o lepom vremenu, ali nikada ne govori o svom privatnom životu. Ipak, nedavno se saznalo da je u vezi, međutim niko nije znao ko je izabranik njenog srca.

Kako za "Informer" otkriva izvor blizak Mariji, reč je o mladom biznismenu.

- Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića - izjavio je izvor za pomenut medij i dodao da njih dvoje uživaju u ljubavi:

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Predivno im je i Marija ne želi da otkriva ništa jer ne želi da je zapitkuju o Aleksandru s obzirom na to da on nije javna ličnost. Zajedno su više od godinu dana i dosta putuju, a verovatno će uskoro stati i na ludi kamen - dodao je izvor, a mi smo kontaktirali voditeljku, koja se najpre nasmejala i odgovorila diplomatski.

- Hvala što pitate za mog dečka, ali reći ću samo da sam emotivno ispunjena i srećna - kratko je prokomentarisala Marija koja ova saznanja nije ni potvrdila ni demantovala.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.