ŠTA JOJ OVO VISI IZMEĐU NOGU? Marija Egelja vodila vremensku prognozu u ultra kratkoj haljini,SVE OČI UPRTE NA DOLE
Foto: Printscreen/TV Pink

au au au!

ŠTA JOJ OVO VISI IZMEĐU NOGU? Marija Egelja vodila vremensku prognozu u ultra kratkoj haljini,SVE OČI UPRTE NA DOLE

Zanosna voditeljka vrmenske prognoze u uskoj haljini

Objavljeno: 15:02h

Poznata voditeljka vremenske prognoze na televiziji Pink Marija Egelja, važi za jedno od najlepših TV lica u Srbiji.

Neretko pratioce na društvenim mrežama obraduje slikama svoje figure, a još ćešće je pokazuje u Jutarnjem programu.

Marija Egelja
foto: Sonja Spasić

Voditeljka je inače poznata po tome da ističe svoj seksepil pa smo tako u par navrata imali priliku da vidimo razna hot izdanja.

Marija Egelja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih srpskih voditeljki, a još jednom je pokazala zašto! Oduševila je svoje pratioce zavodljivim izdanjem i fotkama koje je podelila na svom Instagramu.

1 / 4 Foto: Printscreen/TV Pink

Nakon što je otkrila da joj stižu ljubavna pisma na adresu redakcije, voditeljka je objavljuje i slike na kojima pozira oskudino i seksi odevena.

Marijine vitke noge, ali i duboki dekolte su predmet komentarisanja, a na njen račun usledio je veliki broj komplimenata.

Ona se sada u Jutarnjem pojavila u izazovnoj kratkoj haljini koja joj je savršeno pristajala i isticala njene duge noge.

Ono što je zapalo za oko svima je neobičan kroj haljine, tj pantljike po sredini koje se skupljaju pa se smo se u prvi mah zapitali šta to Mariji visi između nogu.

Podsetimo, atraktivna voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja vreme u izolaciji provodila je tako što čita i trenira, prijatelje i dečka ne viđa, a susedima donosi namirnice na bicikli.

Iako mnogi rade od kuće, Marija Egelja zbog prirode posla mora da ide u firmu.

- Pod punom zaštitom izgledaju dani ovih dana na televiziji “Pink”. Apsolutno se svi osećamo bezbedno dok radimo, jedino što se promenilo jeste manji kapacitet ljudi. Posao kojim se bavim ne staje ni u vanrednom stanju, tu smo zbog gledalaca, a oni treba da ostanu kod kuće zbog nas i svih drugih koji rade u ovom teškom periodu. Nisam ni sanjala da ću na posao ići sa zaštitnom maskom i rukavicama - kaže Marija koja se pridržava svega što preporučuju doktori.

- Kada ne radim, trudim se da budem što više kod kuće. Najviše čitam, pratim sva dešavanja u medijima, treniram pomalo, čak sam i neki novi recept naučila, što nije slučaj u redovnom stanju.

Marija pomaže i komšijama kojima nema ko da ode po namirnice.

- Obožavam da vozim biciklu, pa sam shvatila da je brže i lakše, a meni i mnogo lepše, da u nabavku idem biciklom. I komšijama se svidela moja aktivnost, pa sam malo po malo donosila i njima namirnice, tako da sam spojila lepo i korisno. Imam narudžbine i na Instagramu, javljaju se iz raznih krajeva Srbije. Drago mi je ako sam motivisala još nekog da pomogne na ovaj način - ističe ona i dodaje da joj baš zato izolacija ne pada teško.

- Radna obaveza mi razbija monotoniju. Trudim se da uvek imam neku razonodu da ne upadam u kolotečinu, niti dosadu, jer sam inače vrlo aktivna. Zasad mi ne pada teško. Svi smo jednaki u ovoj borbi koju ćemo, nadam se, uskoro pobediti. Ovo je stanje kada moramo pokazati mentalnu i fizičku izdržljivost, ali i zajedništvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.