POSTALO JE OPASNO: Gorska služba OBUSTAVILA POTRAGU za nestalom pobednicom Velikog Brata!
Foto: Prinstcreen/Youtube/B92

AUUUU!

POSTALO JE OPASNO: Gorska služba OBUSTAVILA POTRAGU za nestalom pobednicom Velikog Brata!

HGSS u potragu se uključila preko vikenda te je pretraživala korito reke Save oko Mosta mladosti.

Objavljeno:

Potraga za Marijanom Seifert, pobednicom "Velikog brata" 2011. godine, koja je prošle nedelje nestala u Zagrebu, ušla je u novi dan.

Dok policija za nestalom još uvek traga, Story.hr je saznao kako su iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) objavili da od sada više ne učestvuju u potrazi.

HGSS u potragu se uključila preko vikenda te je pretraživala korito reke Save oko Mosta mladosti. Na terenu je juče bilo 12 spasilaca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, a od toga šest ronilaca s dva čamca i jednim dronom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i deset teglenica na obali Save.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Pretražili smo sve što je bilo zanimljivo i što nije bilo opasno za naše ljude. Došli smo do slapova koji su vrlo opasni, no daljnju potragu nastavlja policija. Ako bude bilo potrebe mi ćemo se ponovno angažirati - rekao je čelnik Josip Granić za Story te dodao kako jučerašnja potraga nije dala nikakve nove tragove niti informacije i da je reka Sava teška za pretragu, s obzirom na to da je reč o brzoj i mutnoj reci.

Potparolka načelnika Policijske uprave zagrebačke Marija Goati rekla je za Story.hr da potraga traje intenzivno svim raspoloživim ljudskim i tehničkim resursima.

Podsetimo, bivša stanarka i pobednica "Velikog brata" nestala je 27. aprila iz svog doma u Lastovskoj ulici u Zegrebu. Njen je nestanak prijavio suprug u jutarnjim satima, a policiji je rekao da ju je poslednji put vidio veče ranije kada su oko ponoći išli na spavanje.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.