OGLASIO SE SUPRUG NESTALE MARIJANE!
Marijana, Foto: Printscreen

STRAŠNO

OGLASIO SE SUPRUG NESTALE MARIJANE!

U nedelju je od ranog jutra trajala detaljna pretraga korita reke Save oko Mosta mladosti.

Objavljeno:

Šesti dan kako traje intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), ali nažalost, još nema nikakvih vesti o njoj.

Pobednicu rijalitija "Veliki brat" 2011. Marijanu godine suprug Karlo poslednji put je video u utorak veče, kada su oko ponoći otišli na spavanje i od tada kreće agonija za porodicu. Majka dvoje dece nije ostavila nikakvu poruku, a njeni najbliži kažu kako nije bilo nikakvih znakova da bi otišla od kuće.

1 / 5 Foto: Printscreen

U sredu ujutro je kod zagrebačkog Mosta mladosti, koji se nalazi nedaleko od ulice u kojoj par živi, prolaznik pronašao Marijanina dokumenta i mobilni telefon, a suprug je prijavio nestanak policiji.

U nedelju je od ranog jutra trajala detaljna pretraga korita reke Save oko Mosta mladosti.

- U akciji učestvuje 12 spasilaca HGSS-a iz Zagreba, Karlovca, Gospića i Bjelovara, od čega 6 ronioca, sa 2 čamca i jednom bespilotnom letelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i šest šlep brodova koji se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih rečnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca - objavili su HGSS-ovci na svojoj Fejsbuk stranici, a suprug Karlo im je u nedelju veče u komentarima napisao "Hvala" ispraćeno emotikonom srca, prenosi Jutarnji list.

Marijanina sestra Maja Kovačević rekla je za RTL da policija trenutno ispituje porodicu i bliske prijatelje. Dodala je da je cela porodica očajna, ali da pokušavaju da ne gube nadu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.