"SADAŠNJI I BIVŠI SU NAJBOLJI PRIJATELJI!" Tamara Đurić progovorila o RAZVODU, IMAJUU NESUGLASICE!
Foto: Espreso

OVO NISTE ZNALI

"SADAŠNJI I BIVŠI SU NAJBOLJI PRIJATELJI!" Tamara Đurić progovorila o RAZVODU, IMAJUU NESUGLASICE!

Pričalo se da joj je smetalo što njen sadanji muž skita i izlazi s drugim devojkama.

Objavljeno:

Starleta Tamara Đurić tvrdi da nije istina da se razvodi budući da se o njenom ljubavnom statusu nedeljama unazad spekulisalo.

- Nije tačno, ne razvodim se! Zato što u svakom braku ima nesuglasica. Ja sam po prirodi dosta nervozna i umem da donosim brze odluke. Nije lako sa mnom, posebno Nikoli koji je zaista dobar muž i otac.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Pričalo se da joj je smetalo što njen sadanji muž skita i izlazi s drugim devojkama.

– Zar misliš da pored mene sme da skita i izlazi?! Nikad niko u životu nije izašao u grad bez mene, posebno on. Za tri godine naše veze nikada nije išao u provod bez mene. Možda nekad ja odem ranije kući, ali i on je kroz pola sata tu. Nas dvoje imamo neke druge nesuglasice. Kao što sam već rekla, umem da budem teška osoba. On ima svoju čistačicu, ja svoju… On je tolerantan, a ja sam ta koja izaziva sukobe. Ja sam transparentna, sve pričam kako jeste. Ne bih imala problem da kažem da postoji neki drugi muškarac ili žena koji su se umešali u našu vezu. Sve se svodi na impulsivne reakcije. Ja sam živela drugačije i onda sam promenila taj ritam i došlo je do konfuzije, ali u suštini, to je normalno. Što kaže Dara Bubamara, nekad pritisnem pogrešno dugme, pa kažem i šta ne treba.

Tamara Đurić, Nikola Kačarević
foto: Instagram printscreen

– Njih dvojica su bolji prijatelji nego što smo Dejan i ja sada. U stvari, Dejan i ja smo najbolji prijatelji, ali se njih dvojica više viđaju zbog posla, pa se samim tim više i viđaju. Dejan i ja nismo zajedno sedam godina, naš odnos je prerastao u familijarni, tako da smo uvek tu jedni za druge i mislim da je to ljudski i civilizovano. Toliko smo vremena proveli zajedno, logično je da smo prijatelji. Svi moji bivši su mi ostali prijatelji. Ako se i od Nikole razvedem, bićemo prijatelji, i on će se družiti s mojim budućim mužem. (smeh) Možda ne volim Albance, ali sam to širenje familije pokupila od njih. U svojim redovima imam samo ljude kojima verujem i koji mi prijaju - rekla je za Scandal.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.