BIVŠI DEČKO TAMARE ĐURIĆ OŽENIO JE ŽENU KOJA JE PRESLIKANA STARLETA: Sličnost NEVEROVATNA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

niste znali

BIVŠI DEČKO TAMARE ĐURIĆ OŽENIO JE ŽENU KOJA JE PRESLIKANA STARLETA: Sličnost NEVEROVATNA! (FOTO)

Oženio se i dobio dete

Objavljeno:

Starleta Tamara Đurić u braku sa Nikolom Kačarevićem sa kojima je početkom 2021. godine dobila ćerkicu kojoj je dala ime po sebi Tamara.

U prošlosti se, međutim, o ljubavnom životu Đurićeve naširoko pričalo, a mnogi su zaboravili da je njen bivši dečko pevač Aca Živanović.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Tamara Đurić je 2015. godine učestvovala u rijalitiju "Farma", gde je otpočela burnu vezu sa Acom. Kako su tada mediji prenosili, oni su pred kamerama imali i intimne odnose, doduše ispod pokrivača, a mesec dana nakon izlaska iz rijalitija raskinuli su vezu.

Spekulisalo se o nekoliko razloga koji su doveli do raskida - prevara, novac.- Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima - rekao je tada Aca Živanović za domaće medije, a Tamara je izjavila da razlog raskida nije novac.

Nakon ove turbulentne romanse, Aca i Tamara otišli su svako na svoju stranu, a pevač koji je važio za velikog zavodnika je, poput svoje bivše devojke, takođe uplovio u mirnu luku.

Aca Živanović oženio se suprugom Ivanom, sa kojom je 2019. dobio sina Matiju, a 2021. godine dobili su i drugo dete.

Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da pevačeva supruga neodoljivo podseća na njegov bivšu devojku iz rijalitija starletu Tamaru Đurić.

Bonus video:

00:14

Maja Marinković i Tamara Đurić zajedno u spa centru: Pokazale čime raspolažu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.