UHAPŠEN MLADI PEVAČ KOG SVI OBOŽAVAMO: Ispostavilo se da je PSIHOPATA, radio je stvari za MONSTRUME!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

au

UHAPŠEN MLADI PEVAČ KOG SVI OBOŽAVAMO: Ispostavilo se da je PSIHOPATA, radio je stvari za MONSTRUME!

– Zbog javne prirode profesije gospodina Hardija, tražimo privatnost u ovom trenutku – dodao je advokat, prenosi Yahoo! entertainment

Objavljeno: 17:56h

Lejn Hardi, pobednik 17. sezone “Američkog idola”, priveden je u petak i optužen za postavljanje prislušnog uređaja u spavaću sobu svoje bivše devojke.

Predstavnik policije Luizijane potvrdio je da je Hardi (21) u zatvoru “East Baton Rouge” zbog kršenja zakona Luizijane član 15:1303 – presretanje i otkrivanje žične, elektronske ili usmene komunikacije.

Prema navodima portala EW, policija je stigla u spavaću sobu Hardijeve bivše devojke 7. aprila nakon što su žrtva i njen cimer pronašli uređaj ispod njenog futona. Žrtva ga je prvobitno pomešala sa punjačem za telefon, ali je Google pretraživanjem utvrdila da je to VR-500 diktafon.

Hardijev advokat potvrdio je u izjavi za EW da je “dobio nalog za njegovo hapšenje” i da je “bio i nastaviće da u potpunosti sarađuje sa policijskom upravom Univerziteta Luizijane po ovom pitanju”.

– Zbog javne prirode profesije gospodina Hardija, tražimo privatnost u ovom trenutku – dodao je advokat, prenosi Yahoo! entertainment.

Pregledajući datoteke preuzete sa uređaja za snimanje, vlasti su rekle da su mogle da čuju ono što su smatrali Hardijevim glasom dok je uređaj isporučen u sobu žrtve. U razgovorima se pominjalo i Hardijevo ime. Poternica je potom odobrena 27. aprila.

Žrtva je takođe navela, kao što je dokumentovano, da ju je muzičar prethodno snimio na drugi način i navodno je priznao da je podmetnuo “bubu” u njenu spavaonicu koju je kasnije odbacio.

1 / 3 Foto: Printscreen

Hardi je prvo otkrio da je dobio nalog od Policijske uprave u izjavi objavljenoj na društvenim mrežama u četvrtak uveče, iako je samo citirao neprecizirane „optužbe“ iznete protiv njega. Rekao je da je “potpuno sarađivao” sa vlastima.

– Razumem da me je moja karijera gurnula u žižu javnosti, i prihvatam to svim srcem jer ceo moj svet pripada mojoj muzici i mojim fanovima. Međutim, zbog osetljive prirode ove tvrdnje, ponizno tražim privatnost u ovom trenutku. Ja krajnje poštujem zakon i pomoći ću u njihovoj istrazi po potrebi – napisao je Hardi.

Bonus video:

05:12

Novinarka iz Crne Gore progovorila o slučaju Medenica: OČEKUJE SE VELIKO HAPŠENJE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.