NAKON VELIKE TUGE STIGLE DIVNE VESTI U KUĆU BALAŠEVIĆA: Đorđe bi bio PRESREĆAN da ovo vidi!
Foto: Printscreen Youtube

ČESTITAMO

NAKON VELIKE TUGE STIGLE DIVNE VESTI U KUĆU BALAŠEVIĆA: Đorđe bi bio PRESREĆAN da ovo vidi!

Danas se na svom Instagramu oglasio i budući otac

Objavljeno:

Sin legendarnog Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, uskoro će postati otac, a lepe vesti je sinoć objavila njegova majka Olivera.

Olivera Balašević je sinoć uz podršku ćerki Jovane i Jelene i sina Alekse predstavila u porodičnoj kući u Novom Sadu dopunjeno izdanje zbirke pesama "Dodir svile", koje će biti obogaćeno i intimnom prepiskom supružnika.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Tom prilikom održan je i veliki koncert na kome su se pevale pesme Đorđa Balaševića, a svi članovi porodice panonskog mornara izašli su na binu gde su podelili najlepše uspomene sa Đorđem.

Danas se na svom Instagramu oglasio i budući otac, koji se zahvalio svima koji su sinoć pevali pesme njegovog pokojnog oca, a usput otkrio i da će mu verenica podariti ćerku.

"Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš verni ostatku planete. Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve...", napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, Aleksa Balašević je svoju devojku Nikolinu zaprosio u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu.

Iako o privatnom životu retko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora tada je ispričao sve detalje veridbe.

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi - ispričao je Aleksa Balašević.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.