"HAJDE DA MI PRAVIŠ DETE!" Našu folk pevačicu BABA TERA da se UDA, a njena izjava nasmejala je MNOGE!
Aleks, Foto: Instagram

hit IZJAVA

"HAJDE DA MI PRAVIŠ DETE!" Našu folk pevačicu BABA TERA da se UDA, a njena izjava nasmejala je MNOGE!

Baka neće da čeka!

Objavljeno: 12:09h

Uvek nasmejana folkerka Aleksandra Mladenović, svojim hitovima upotpuni svako veselje u Srbiji, a sada je progovorila o planovima za budućnost!

1 / 5 Foto: PRINTSKRIN/PRVA

Budući da iz dana u dana u dan njena karijera ide uzlaznom putanjom, Aleksandra je otkrila gde sebe vidi za 10 godina:

– U Sava centru, možda u Areni, kao porodičnu ženu. Jedva čekam da se ostvarim kao majka. Gledam da, kad god odem kući, budem sa bratanicom i bratancem, i rodila mi se ta želja da budem majka. Tako da, kada se pronađe pravi muškarac, prvo ću mu reći: „Hajde da mi praviš dete” (smeh). Šalim se naravno, ali nije šala. Baba nas tera. Evo, moja sestra ima dečka, kaže mi: „Nemoj ti da čekaš, udaj se, gotovo je to!” – priča Mladenovićeva, dodajući da je baki morala štošta da objasni:

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic

– Nije, mi smo joj objasnili da to ne ide tako. Prosto moramo da upoznamo tu osobu lepo da bismo se udali, odnos- no udale sve tri. Ali baba neće da čeka. Mojoj sestri od strica je rekla da je ona dovoljno dugo u vezi i da ozvaniči brak na leto. I ćao. U našem kraju je tako. Svi očekuju da se udajemo mlade, da mlade rodimo decu, ali nekako smo sve tri okrenute karijeri. Jedna sestra je doktorka, moj rođeni brat je muzičar. On svira, ali on se oženio na vreme. Bar jedno je završilo to. Ostale smo nas tri da se udamo, a biće prilike.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.