"VREĐALI SU ME I PLJUVALI": Aleksandra potpuno OČAJNA, dobila je PSIHIČKU BOLEST!
Foto: Printscreen Magazin In

šok

"VREĐALI SU ME I PLJUVALI": Aleksandra potpuno OČAJNA, dobila je PSIHIČKU BOLEST!

Pevačica je prvi put progovorila o svemu

Objavljeno:

Period zatvorenosti izazvan pandemijom koronavirusa na mnoge javne ličnosti ostavio je traga, a na pevačicu Aleksandru Mladenović, čini se, najviše. Mlada pevačica je tokom pomenutog perioda nabacila koji kilogram više, zbog čega je bila meta napada brojnih zluradih komentara na društvenim mrežama, što je uticalo da, kako i sama kaže, upadne u depresiju, sa kojom se jedva izborila.

Da li si bila na meti internet zlostavljača?

‒ Jesam, i to nedavno. Kada sam se ugojila i dobila hormonski disbalans, svi su masovno krenuli da me pljuju i vređaju. Ostavljali su najgore moguće komentare na račun mog izgleda i baš sam bila jedno vreme i u depresiji zbog toga. Niko se nije zapitao da li je to bila posledica zdravstvenih problema ili neke bolesti, već su počeli da me vređaju kako sam ružna, plastična i slično. Sve i svašta su mi pisali. Ali prevazišla sam to.

Da li te je neko maltretirao fizički ili psihički u realnom svetu?

‒ Niko me nikada nije maltretirao. Možda psihički, ali to su sitne čarke i normalno je da se nekada posvađaš sa muškarcem.

Kako bi reagovala ako bi ipak došlo do fizičkog zlostavljanja?

1 / 3 Foto: Stefan Stojanović

‒ Nikada nisam došla u takvu situaciji da bih razmišljala o tome.

Da li si napokon našla dečka?

‒ Zasad sam slobodna i tako planiram da bude neko vreme. Posvetila sam se karijeri. Imam puno novih pesama i projekata i želim to da izguram. Što se tiče stajlinga, to biram sama, a sada sam i liniju dovela onako kako sam želela da izgledam, i kakva mi je bila nekada.

Kako ćeš prepoznati tu osobu?

‒ To osećam. Mada, ja za svakog mislim da je onaj pravi (smeh). Neko ko me bude razumeo, ko bude bio skroz drugačiji od svih muškaraca koji su bili. Mislim da ću tada znati da je to onaj pravi.

Šta si zamerala partnerima u dosadašnjim vezama?

‒ Ništa konkretno. Moj posao je bio njima teret i nismo mogli da se ispratimo međusobno. Bilo je tu svega, i da me prate na nastupima, i ljubomorisanja, i svađa nakon kojih sam bila veoma napeta. Meni to stvarno ne treba u životu, da mi muškarac zvoca i da mi govori šta ću da obučem i šta ću da radim. Ako neko želi nekoga da prevari, on će to lako da uradi, može i iza nekog drveta da ode da se poljubi sa drugom osobom.

Više puta si izjavljivala da jedva čekaš da se ostvariš u ulozi majke, koliko bi volela dece da imaš?

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

‒ Zaista bih volela puno dece. Moj brat ima dvoje i nagovaram ih da dobiju i treće, pa kada se ja udam i postanem majka, da mogu svi zajedno da se druže i igraju.

Tvoja bratanica je nasledila muzičke gene, da li ćeš je podržati ako krene putem estrade?

‒ Una odlično peva i mislim da će biti pevačica. Ona jedan dan želi da bude doktorka, a drugi pevačica, ali podržala bih je ukoliko odluči da krene mojim stopama, kao i eventualno svoje dete. Ne vidim zašto bih nekom branila da radi ono što voli. Samo neka ne postane nešto što ja ne bih volela, poput starleta.

Da li ti smeta što su pojedine starlete postale pevačice?

‒ Ne smeta mi, neka pevaju svi, samo da su živi i zdravi.

A da li bi se oprobala u nekoj drugoj profesiji?

‒ Možda da budem glumica. Volim da glumim. Rado bih glumila sa Vukom Kostićem u nekom akcionom filmu, možda kao neka policajka. Ne dopada mi se Vuk da bih bila u vezi sa njim, nisam ni razmišljala u tom pravcu, ali takvi muškarci su mi privlačni.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.