BILI SU NAJPOPULARNIJI BEND KOD NAS, A KARIJERU SU PRATILE INTRIGE I SKANDALI: Evo kako SAD IZGLEDAJU čuveni momci!
Foto: Printscreen

otkrivamo

BILI SU NAJPOPULARNIJI BEND KOD NAS, A KARIJERU SU PRATILE INTRIGE I SKANDALI: Evo kako SAD IZGLEDAJU čuveni momci!

Godine 1994. u bend dolazi i devojka koja ubrzo napušta grupu i na njeno mesto stiže muškarac zbog kojeg se sve promenilo

Objavljeno:

Davne ratne 1993. godine u Sarajevu nastao je jedan bend. Tada nisu mogli ni da pretpostave da će kroz nekoliko godina nositi status zvezda regiona. Grupu "Seven ap" na početku činilo je pet mladića koji su sa sobom nosili i mnogo mističnosti.

Godine 1994. u bend dolazi i devojka koja ubrzo napušta grupu i na njeno mesto stiže muškarac zbog kojeg se sve promenilo. Sada popularni Deen, a tada 15-ogodišnji Fuad Backović postaje član ovog sastava i njihova karijera kreće uzlaznom putanjom.

1 / 2 Foto: Printscreen

Lilo, Gogi, Nedim, Dadi i Din postali su petorka koja je uz hitove "Lutka iz izloga", "Igra i varanje", "Kad ljubav nije suđena", "Probudi me" postala najtiražniji mladi bend na prostorima Balkana. Međutim, tokom karijere pratile su ih razne kontroverze. Jedna od njih je bila i da je većina članova homoseksualnog opredeljenja pa se neretko pričalo i da su neki od njih međusobno i bili u vezama. To se kasnije ispostavilo kao netačna informacija.

Postizali su dobre rezulatate na festivalima, ređali hitove i bili omiljeni pop bend među mladima- kako devojkama tako i mladićima. Godine 2003. Deen je odlučio da napusti bend kako bi krenuo u samostalnu karijeru, a ubrzo zatim se i grupa rasformirala. Zanimljivo je da je upravo njihova slava počela kad je on postao deo benda, a prestala kada je izašao iz grupe.

1 / 3 Foto: Printscreen

Pred Deenov odlazak na Eurosong pre nekoliko godina na kratko su se sreli i taj trenutak zabeležili fotografijom. Lilo je danas zaposlen na bosanskoj televiziji i radi emisije za decu, Gogi je profesor fizičkog vaspitanja, Dadi je vlasnik ugostiteljskog objekta, Nedim ima privatnu firmu, a Deen radi u modnoj kompaniji i povremeno se bavi muzikom.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.