NIKADA NEĆETE POGODITI KAKO SE ZAPRAVO ZOVE BIG LALE: Ostaćete u velikom čudu!
Big Lale, Foto: Printscreen

šok

NIKADA NEĆETE POGODITI KAKO SE ZAPRAVO ZOVE BIG LALE: Ostaćete u velikom čudu!

Da li ste znali ovo?

Objavljeno: 18:58h

Ukoliko ste odrastali tokom 80-ih i 90-ih godina prošlog veka, sigurno vam je i te kako poznato ime Big Laleta i budi asocijaciju na mađioničarske trikove koje je izvodio u brojnim emisijama.

Big Lale danas ima 66 godina i slobodno se može reći da mu je magija obeležila život, budući da je još kao 12-godišnjak počeo da se bavi mađioničarskim trikovima.

1 / 2 Foto: Printscreen

Prema sopstvenom priznanju, zanat je "krao" od starijih i iskusnijih kolega, tako što je čitao njihove skripte ili naprosto posmatrao ono što izvode na sceni, pokušavajući da prokljuvi u čemu je zapravo "trik".

Ipak, zanat je "ispekao" u Italiji, i to u najpoznatijoj evropskoj agenciji koja se na profesionalni način bavila obukom mađioničara, tako da se Antić vratio u ondašnju Jugoslaviju početkom 80-ih godina prošlog veka, gde je ubrzo postao jedan od najradije viđenih gostiju u brojnim TV formatima.

Međutim, isto tako je velika verovatnoća da ne znate da je njegovo pravo ime zapravo Lazar Antić.

- Moram reći da su to bila zlatna vremena za moj posao, a verovatno i za ostale profesije. Lično sam imao i po 25 nastupa za jedan mesec. Radio sam skoro svaki dan. Nastupao sam samostalno, ali i sa najvećim zvezdama tog vremena - prisetio se tog perioda za Svet svojevremeno Lazar, dodajući:

- Posedujem zvanje diplomiranog artiste i šefa protokola. To mi je omogućilo da radim šest godina u Skadarliji gde sam imao priliku da dočekujem careve, kraljeve i zvezde najvišeg ranga koje su u to vreme posećivale Beograd i našu zemlju. Najbolje vreme za šou biznis na ovim prostorima po meni bilo je od 1985 – 1989 godine.

Ipak, novije doba je donelo promene u pristupu televizijskim formatima, tako da je Big Lale ubrzo pao u drugi plan.

- Po meni ranije je bio mnogo bolji sistem. Danas je sve pomalo konfuzno. Pre svega u oblasti medija je haos, imate preveliki broj TV kanala, i publika je zbunjena, ne zna više šta da gleda. Izbor je ogroman, a premalo je kvalitetnog programa. Produkcija je ranije bila mnogo manja, imali ste svega nekoliko kanala i emisija u kojima se možete pojaviti, i to je to. Ali, to su bili zaista fantastično producirani šou programi gde ste imali priliku da se pokažete. Mene lično ovih dana zovu sa mnogih “malih” televizija za snimanja televizijskih emisija i ja to uglavnom odbijam, jer ko to zaista gleda, ko su ti ljudi… za većinu nisam nikada čuo, a svi oni tvrde da su najgledaniji. Nema cenzure i kontrole, emituje ko šta hoće - surovo iskren je bio pre četiri godine mađioničar, uz dodatak:

- Nastupam po regionu. Imao sam nekoliko zaista dobrih nastupa u Sloveniji, Bosni i Makedoniji. U suštini ja sam jugo-nostalgičar. Makedonci su me zvali da budem domaćin novogodišnjeg programa njihove nacionalne televizije nekoliko godina zaredom. Vodio sam program na srpskom jeziku. Zaista su mi ukazali veliku čast.

Podsetimo, Big Lale je bio učesnik i jedne sezone "Velikog brata", a da mu je ovo iskustvo ostalo u pozitivnom sećanju govori i činjenica da bi ponovo bio deo sličnog TV formata, uz, naravno, obilnu novčanu nadoknadu.

Bonus video:

03:21

OBRAĆANJE IVICE DAČIĆA: U ime SPS čestitam Vučiću na istorijskoj pobedi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.