VANJA GRBIĆ JE OŽENIO MEGA LEPOTICU, A ONA SE ODREKLA SVEGA DA BUDE SA NJIM: Jedina supruga sportiste koja se KRILA
Vanja Grbića, Foto: Saša Pavlić Koky

opa

VANJA GRBIĆ JE OŽENIO MEGA LEPOTICU, A ONA SE ODREKLA SVEGA DA BUDE SA NJIM: Jedina supruga sportiste koja se KRILA

Supruga Vanje Grbića, koja mu je podarila četvoro dece, povukla se iz javnosti, ali je ostala uz supruga na čelu njegovog kampa

Objavljeno:

Supruga Vanje Grbića, Sara, već dvadeset i jednu godinu u ljubavi je sa nekada najboljim košarkašem sa naših prostora. Vanja Grbić i Sara upoznali su se kada je on bio u usponu karijere, dok se ona borila za svoju poziciju u karate vrhu.

Naime, supruga Vanje Grbića bila je karate prvakinja, a onda je pristala na kompromis, napustila karijeru i rešila da se posveti porodici.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

- Osvojila sam šampionsku titulu, bila treća na Mediteranu, treća u Evropi, sa Dijamantom druga u Kupu šampiona, proglašena sam za najbolju sportistkinju Zrenjanina, dobila 'Spartakovu nagradu' i izabrana za najbolju karatistkinju prošle sezone u Jugoslaviji- pričala je davnih dana o svojim uspesima.

Supruga Vanje Grbića, koja mu je podarila četvoro dece, povukla se iz javnosti, ali je ostala uz supruga na čelu njegovog kampa.

1 / 3 Foto: Saša Pavlić Koky

Njihovoj deci, Uni, Mili i Ini i sinčiću Lazaru ona je najbolji prijatelj, sa njima je često na putovanjima i u svim aktivnostima ona im je najveća podrška.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.