TEŠKI DANI MILANA KALINIĆA I SANDRE: Kad jave da te ŽENA "VARA" sa vlasnikom kluba!
Milan Kalinić, Foto: Damir Dervišagić

haos

TEŠKI DANI MILANA KALINIĆA I SANDRE: Kad jave da te ŽENA "VARA" sa vlasnikom kluba!

Brojni hvalospevi, koji se tiču glumčevog odnosa sa ženom, u očima javnosti u tom momentu pali su u vodu

Objavljeno: 15:01h

Dugi niz godina brak Milana Kalinića opisivao se isključivo epitetima skladan, savršen, lep, harmoničan, jedan u milion, nesvakidašnji....Zapravo, tako je bilo sve dok se u medijima nije pojavila priča da ga je supruga Sandra prevarila sa vlasnikom jednog prestoničkog kluba.

Brojni hvalospevi, koji se tiču glumčevog odnosa sa ženom, u očima javnosti u tom momentu pali su u vodu, iako niko, ama baš niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da se neverstvo zaista dogodilo-

Tih dana se verovalo da će brojne spekulacije i otpužujući naslovi po portalima na Sandrin račun razoriti Kalinićevu zajednicu, međutim, uprkos zlim jezicima i komentarima to se nije dogodilo. Milan i Sandra nedavno su obeležili 16. godinu od venčanja, čime se glumac pohvalio na "Instagramu", a da mu pomenuta trzavica nije ni prva ni poslednja u braku može se zaključiti na osnovu njegovih ranijih izjava.

1 / 5 Foto: Marko Đoković

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. - kaže pa dodaje:

S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima. Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom - kazao je svojevremeno Milan, pa otkrio tajnu svog 16. godina dugog i turbulentnog braka.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA - napisao je ispod fotografije, objavljene baš povodom godišnjice.

Bonus video:

00:15

Milan Kalinić promenio profesiju, latio se mikrofona

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.