SVI SU MISLILI DA JE SMERNA I ŠTEDLJIVA A ISTINA JE DALEKO DRUGAČIJA: Ovo je PRAVO LICE Jelene Đoković, KAKAV ŠOK!
Foto: Dado Đilas

OTKRIVENO

SVI SU MISLILI DA JE SMERNA I ŠTEDLJIVA A ISTINA JE DALEKO DRUGAČIJA: Ovo je PRAVO LICE Jelene Đoković, KAKAV ŠOK!

Jedan od najskupocenijih bez sumnje je model brenda Audemars Piguet, koji košta vrtoglavih pedeset hiljada evra.

Objavljeno: 12:39h

Jelena Đoković insistira na minimalizmu i stilu koji bismo, u najmanju ruku, mogli nazvati običnim. Naravno, za specijalne prilike bira specijalne komade, često sa najskupljim potpisima, pa za oko zapadne i modnim ikonama kakva je jedna Ana Vintur.

Iako nije od žena koje se razmeću luksuzom, a ima sve uslove za to, niti voli da na bilo koji način skreće pažnju na sebe, supruga najboljeg tenisera današnjice s vremena na vreme nam stavi do znanja koja privatna kolekcija joj je omiljena. Reč je o riznici satova čiju je vrednost teško izmeriti.

Jelena Đoković
foto: Starsport©

Jedan od najskupocenijih bez sumnje je model brenda Audemars Piguet, koji košta vrtoglavih pedeset hiljada evra. Kao manji stan u Beogradu. Okvir i kućište sastavljeni su od 18-karatnog ružičastog zlata, a tu su i 32 dijamanta i srebrni brojčanik.

Na nedavnom turniru u Beogradu na ruci je imala sivi sat, a pretpostavlja se da je u pitanju čuvena japanska marka Seiko, čije je zaštitno lice upravo njen suprug. U poređenju sa ostalim komadima iz Jelenine kolekcije, cena ovog je prava sitnica budući da za najskuplje modele ne treba izdvojiti više od pet hiljada evra.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

01:05

ĐOKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Želimo da predstavimo Beograd i Srbiju u najlepšem svetlu!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.