CEO REGION BRUJAO O POSLEDNJOJ ŽELJI: Zorica Brunclik u testamentu Hrvata koji je obožavao njene pesme!
Foto: Dragana Udovčić

niste znali!

CEO REGION BRUJAO O POSLEDNJOJ ŽELJI: Zorica Brunclik u testamentu Hrvata koji je obožavao njene pesme!

Evo šta je ostavio u testamentu

Objavljeno: 20:46h

Hrvatska nije zapamtila ovakav ispraćaj pokojnika uz svirače, pesmu i ples, jer je pokojnik – stanovnik Strizivojne I.J, testamentom tražio od svoje troje dece da ga na onaj svet isprate veselo, uz živu muziku i hitove narodnjaka, s tim da prvo mora biti izveden stari hit kraljice narodnjaka Zorice Brunclik, “Otkopčano jeleče”.

Iako je među negovim naslednicima bilo negodovanja da se na takav način oproste od oca i službeno im je ukazano na želju pokojnika.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Da situacija bude još neobičnija, otac im je preminuo u vreme pandemije korone i strogih mera, koje su uključivale i oproštaj od pokojnika samo uz najužu porodicu.

Kako su tada pisali mediji, Strizivojčanin je bio pokopan na mesnom groblju prema važećim pravilima, a vesela daća održana je naknadno, u Đakovu, u poznatom restoranu.

Prema želji pokojnika, uz porodicu, rodbinu i prijatelje, na daću su došli i svirači čija je obaveza bila da izvedu deset narodnjačkih pesama koje je pokojnik voleo, a što su oni i učinili.

Tokom neobične daće prošetao je i službenik koji je morao da se uveri održava li se oproštaj kakav je pokojnik testamentom zatražio. Greške nije bilo – svirači, narodnjaci i dobro raspoloženje bili su tu.

Inače, ovo nije prvi, ovako bizarni skup na daći. Kako su pisali mediji pre petnaestak godina sugrađanka je još za života sama priredila sopstvenu daću koju je organizovala do zadnjeg detalja prema sopstvenom ukusu.

Bonus video:

00:24

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik dolaze na glasanje

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.