"UBIĆE I SEBE I JOŠ NEKOG NA PUTU! HOSPITALIZUJTE GA ZA NJEGOVO DOBRO" Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača!
Foto: Filip Plavčić, © ATA Images

izrevoltirana

"UBIĆE I SEBE I JOŠ NEKOG NA PUTU! HOSPITALIZUJTE GA ZA NJEGOVO DOBRO" Jelena Mačić osudila ponašanje folk pevača!

- Hospitalizujte ga za njegovo dobro i sigurnost građana na putu! Ili mu se ne daj bože sve toleriše zato što je poznat?! - navela je ona izrevoltirano.

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić uhapšen je jutros kada su ga presretači zaustavili na auto - putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80km. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a na neprijatno iznenađenje mnogih, bio je pozitivan i na droga testu. Podsetimo, ovo nije prvi put da Lazić pravi prekršaje, saobraćajne nesreće, bahati se i ugrožava živote, a sada se povodom svega oglasila i šminkerka, Jelena Mačić i dala svoj sud o pomenutoj situaciji.

Jelena nije štedela reči kada je Lazić u pitanju, tako da je oštro osudila njegovo ponašanje, a mnogi njeni pratioci složili su se sa njenim stavom.

Jelena Maćić
foto: Filip Plavčić

- Ako sam dobro shvatila policija čeka da se Darko Lazić sam ubije a bogme i povuče još nekog sa sobom. Je l tako? - napisala je Mačićeva na društvenim mrežama, a zatim i dodala da se čini kako je pevač "samoubilački nastrojen":

- Koliko puta ovaj čovek treba da se našiba i skrlja dok mu se trajno ne zabrani da vozi? Ne znam šta ga muči a muči ga jer da je srećan ne bi se ovako rizično ponašao. Bukvalno se čini da je samoubilački nastrojen! Ima li bre on neku porodicu? Nekog ko ga voli?

- Jednog dana ubiće i sebe i još nekog na putu! Hospitalizujte ga za njegovo dobro i sigurnost građana na putu! Ili mu se ne daj bože sve toleriše zato što je poznat?! Da je neko drugi u pitanju policija bi ubila Boga u njemu al ovako...ma neka ga, dobar je Darko samo malo šašav. Horor bre, horor! - zaključila je Mačićeva, a mnogi korisnici su se složili sa njenom konstatacijom.

"Opet vozio pijan, drogiran?", "Policija ga privodi a sudije puštaju","Nema se boga u sebi sestro, to je.", "Nažalost nikakve pouke nije izvukao od prethodnih događaja...šteta", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Jelena Mačić
foto: Instagram

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.