PROCUREO INTIMNI SNIMAK DARKA LAZIĆA I DEVOJKE
Foto: Printscreen/Instagram

U ZANOSU

PROCUREO INTIMNI SNIMAK DARKA LAZIĆA I DEVOJKE

Barbara i Darko su bili raspoloženi, po onome što se može videti preko fotografije, a možemo samo da zamislimo kako su proveli tu noć.

Objavljeno: 10:02h

Darko Lazić pokazao je ranije intiman trenutak iz kreveta sa novom devojkom Barbarom Bobak!

Pevač Darko Lazić uživa sa svojom izabranicom Barbarom Bobak. U vreme dok su kružile glasine da mu se sprema osveta od strane bivše verenice Marine Gagić, Darko ne daje na značaju toj informaciji koja se pojavila u medijima, pa svakodnevno pokazuje kako mu Barbara ulepšava dan.

Barbara i Darko su bili raspoloženi, po onome što se može videti preko fotografije, a možemo samo da zamislimo kako su proveli tu noć.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Darko Lazić priveden je noćas nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu, saznaje Kurir. On je vozio 117km/h na mestu gde je dozvoljeno 80. Tom prilikom su mu nadležni organi odradili alkotest i test na narkotika kojim je potvrđeno da je bio pozitivan na kokain.

Možemo da vidimo da se Darko nije baš smirio, budući da je pre par godina jedna ostao živ.

Darku ovo nije prvi put da se bahati sa vožnjom. Naime, pevač je u oktobru 2018. godine doživeo saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Nesreća se dogodila u Brestaču kod Pećinaca.

1 / 9 Foto: Print Screen Youtube/Prva

Njegov automobil sleteo je s puta i prevrnuo se na krov, a ubrzo posle nesreće na lice mesta stigli policija i Hitna pomić, koja je Lazića prevezla u KBC Zemun. Tom prilikom je utvrđeno da je on imao 1.39 promila alkohola u krvi. Lazić je nakon te nesreće bio životno ugrožen, zadobio je povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i bio je smešten na odeljenje intezivne nege,

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.