17 GODINA JE SKRIVAO ISTINU! Procurela TAJNA transfera veka i prelaska Žike na Pink:Evo zašto je tačno napustio RTS
Foto: Printscreen

otvoreno!

17 GODINA JE SKRIVAO ISTINU! Procurela TAJNA transfera veka i prelaska Žike na Pink:Evo zašto je tačno napustio RTS

Kružile su mnoge priče o razlogu prelaska!

Objavljeno: 18:31h

Mediji su danima pokušavali da otkriju razlog zašto je Žika Nikolić nakon 40 godina na RTS-u prešao na televiziju Pink.

Popularni TV voditelj poznat po emisiji “Žikina šarenica” koju je Srbija obožavala, prelaskom na ružičastu televiziju iznenadio je sve.

Žika Nikolić
foto: Privatna arhiva

On je tada održao svoju poslednju emisiju na RTS-u i moglo se videti kako mu nije bilo niti malo jednostavno.

“Doživeo sam to najjemotivnije od svih ali pokušao sam da to odradim tako da se to ne primeti, da odradim profesionalno. Mnogo mi je bilo teško ali sam, nadam se, i uspeo u tome. Ja se nisam zvanično odjavio sa te emisije, nisam želeo da pravim neke scene, ali to je jednostavno posao i ja to tako doživljavam i tako sam želeo to da završim”, rekao je voditelj.

“Sa Pinkom ja pregovaram od kada “Žikina Šarenica” ide na RTS-u, od 2005. godine. Sad je prelomilo to šro su se stekli uslovi. Ja sam u međuvremenu otišao u penziju, završio svoju karijeru na RTS-u, odradio još jednu godinu da imamo da podvučemo nešto i smatram da je sada taj prostor dobar da se neki mlađi, talentovaniji pokažu i da naprave nešto još bolje”, rekao je Žika, prenosila je “Srbija danas”.

1 / 7 Foto: Printscreen

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji Živorad Žika Nikolić, poznati voditelj, otkrio je da sebe ne posmatra kao poznatu ličnost.

- Ubeđujete me da počnem to da istražujem. Ja sebe uopšte ne doživljavam tako. Ja svoj posao posmatram kao svaki drugi, kao rad u fabrici, ja dođem i odradim svoj posao - rekao je Žika.

Voditeljski par podsetio je Žiku Nikolića i na njegove dane kada je bio profesor u jednoj srednjoj školi, a on je otkrio kakav je bio u toj ulozi.

- Dve godine sam predavao ruski u Srednjoj medicinskoj šoli u Kraljevu, to je bilo divno vreme. Ja sam imao 22 godine, a đaci 17 godina. Ali znao se red ko je profesor, a ko učenik. Uvek sam voleo da izvodim eksperimente pa je kod mene sve bilo dozvoljeno, i prepisivanje, i šaputanje, i puškice, ali na ruskom jeziku - otkrio je ovaj voditelj u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.