Jelena Nađ tražila pomoć od bivšeg muža: Molim te, vodi sina, preti mi da će me prebiti!
Foto: Zorana Jevtić

šta je sad ovo?

Jelena Nađ tražila pomoć od bivšeg muža: Molim te, vodi sina, preti mi da će me prebiti!

Pre dva meseca fudbalera je bivša žena optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje, a sada tvrdi da joj je sin Nikola poručio da će je njegovi drugovi maltretirati
Objavljeno:

Skandalima u porodici Nađ nikad kraja! Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, sada tvrdi da joj njihov srednji sin Nikola (16) preti batinama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! To stoji u poruci koju je upravo Jelena poslala fudbaleru pre nego što je Nikolu, kako je Nađ naveo u prijavi policiji, prvo ošamarila, pa ga izbacila iz kuće.

- I samo da ti kažem da mi je pretio. Rekao je: Neću te tući ja nego moji drugovi. Oni će te psihički i fizički maltretirati. E, čisto da znaš - napisala je Jelena.

foto: Zorana Jevtić

Ovoj poruci prethodila je svađa koju je bivša Nađova supruga imala sa sinom prošlog četvrtka.

Ona je odmah pozvala Alberta, a kako joj se on nije javljao na telefon, požalila mu se u poruci.

foto: Zorana Jevtić

- Molim te, povedi ga kod sebe. Molim te! Bar na mesec dana ili 15 bar. Da ga dovedeš u red, jer ja Jani trebam. A on je već odgojen. Mislim da mu je krivo od kada je video da Marko živi sa Željom (Albertov brat, prim. aut.), a on ne sa tobom. Dođi po njegove stvari i, molim te, povedi ga nakratko - stoji u poruci.

Pozvali smo Jelenu da nam objasni zbog čega joj je sin zapretio batinama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.