VENČALI SE NAJPOZNATIJI PRELJUBNICI: Nizali su se SKANDALI, a oni su rešili da se SKRASE
Foto: Print Screen Youtube/Ewan McGregor Vault

au, ČOVEČE!

VENČALI SE NAJPOZNATIJI PRELJUBNICI: Nizali su se SKANDALI, a oni su rešili da se SKRASE

Navodno su slavlju prisustvovali samo najbliži

Objavljeno:

Glumac Juan Megregor (51) i glumica Meri Elizabet Vinsted (37) od pre nekoliko dana su bračni par!

Zvezde serije “Fargo” venčali su se na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu tokom vikenda, potvrđeno je za Page Six. Navodno su slavlju prisustvovali samo najbliži – prijatelji i članovi porodice i sve je proteklo u najboljem redu.

– Bilo je divno i radosno, potvrdio je neimenovani izvor.

– Oni su tako divan par. Ne vole pažnju javnosti i uživaju u svom životu u kanjonu. Često šetaju i odlaze na plažu.

Navodno je sve proteklo u savršenom redu, a mnogi se pitaju jesu li i glumčevi najmiliji aplaudirali zbog prvog poljupca…

Navodno je par želeo da kruniše svoju ljubav brakom jer već godinama uživaju u skladnoj vezi.

– Zaljubljeniji su jedno u drugo više nego ikad, a nakon što su pretprošle godine dobili prvo zajedničko dete njihova veza je još čvršća — istakao je nedavno izvor blizak glumcima. Ipak, nije poznato jesu li venčanju prisustvovale Juanove ćerke, koje ima iz braka s Francuskinjom Iv Mavrakis i koje nisu krile da nisu oduševljene ovom vezom.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Ewan McGregor Vault

U vreme kada su se Juan i Meri upoznali, oboje su bili u brakovima. Ona je tada bila u šestogodišnjem braku s režiserom Rajlijem Sternsom, dok je Jun bio već 22 godine oženjen Francuskinjom Iv Mavrakis, s kojom ima četiri ćerke: Klaru, Ester, Anuk i Džamijen, koju su usvojili iz Mongolije. Megregor i Vinstedova stupili su u strastvenu tajnu vezu, a glumica se od supruga razvela već u aprilu sledeće godine, dok se glumac rastao od Iv i formalno razveo tek 2018.

Nakon mnogo spekulacija, Juan i Meri su fotografisani kako se ljube u oktobru 2017. godine, u jednom restoranu u Londonu. Posle glasina da je on prevario suprugu, izvori su istakli da su se Iv i Juan rastali nešto ranije, ali je danas jasno da je do kraha braka došlo zbog njegove veze s Meri.

– Oni su odlučili da bez pompe stave tačku na svoj brak, ne žive zajedno od maja, rekao je tada izvor blizak bivšem paru. Juan je slobodan muškarac.

Odmah nakon ovih fotografija, Meri i Juan počeli su da šetaju zajedno držeći se za ruke i da se pojavljuju na događajima kao par. Glumac je pokušavao da održi privid normalnog odnosa s bivšom suprugom, pa se tako nakon što je dobio Zlatni globus u svom govoru zahvalio i supruzi i ljubavnici!

– Najpre bih voleo da kažem hvala Iv, koja je bila uz mene 22 godine, kao i našoj deci Klasi, Ester, Džamijanu i Anuk. Oduvek sam voleo glumu i imam divne prijatelje iz ovog sveta. Ne bi bilo Emeta bez Dejvida Tjulisa i ostalih, a ne bi bilo Reja bez Meri Elizabet Vajnsted , rekao je Juan, na opšti šok. Juanove ćerke nikad nisu krile da ih je otac povredio stupivši u ovu vezu, a Klara, Juanovo i Ivino najstarije dete, jednom je reagovala na proglašenje Meri Elizabet Vinsted najlepšom glumicom napisavši na Instagramu:

– Ona najlepša?! Ona je najobičnije đubre! Hvala lepo, doviđenja!

Par, ipak, i dalje uživa u svojoj ljubavi, a u junu 2020. godine dobili su sina Lorija.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.