ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ ĆE USKORO ŽIVETI U DVORCU: Samo PLAC je koštao MILION EVRA, a sada vidimo i kako IZGLEDA
Foto: Dragan Kadić

bogato!

ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ ĆE USKORO ŽIVETI U DVORCU: Samo PLAC je koštao MILION EVRA, a sada vidimo i kako IZGLEDA

Neviđenog luksuza kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Objavljeno: 08:15h

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović gradi novi dom u Beogradu, na elitnoj lokaciji Dedinju.

Budući da su na mrežama osvanule fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

1 / 5 Foto: Printscreen

Naime, čitav tim arhitekti angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

- Željko je samo u plac uložio oko milione evra, jer je želeo da se njegova vila nalazi na luksuznoj lokaciji u kraju gde se nalaze gotovo sve ambasade na Dedinju. Iz tog razloga, Mitrović je iskeširao ogroman novac kako bi imao mir i privatnost, jer su u samoj ulici ugrađene kamere na svakom ćošku kako bi se zaštitile ambasade i velelepna izdanja poput onog koje gradi vlasnik “Pinka“. U blizini se nalazi i park u kom se stiče osećaj da je vila daleko od gradske vreve - priča izvor Željka Mitrovića za “Super TV“ i dodaje:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV “Pink” i njegove supruge Milice Mitrović postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice. Kako je želeo da sve bude u neoklasičnom stilu, Željko će morati da doda još nekoliko miliona evra kako bi enterijer i eksterijer bili zadovoljavajući. Masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima. Temelj ove građevine bazira se na “zlatnom preseku” , a akcenat vile je na jednakim razmerama, koje će činiti opštu harmoniju. Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti poput koncerata, studio, fitnes i spa zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a na spratu pored sobe za goste biće i salon lepote - poručuje izvor blizak Mitrovićima koji napominje da će gradnja trajati još sigurno godinu dana.

- Radovi i dalje traju, negde su radnici na pola puta. Majstori su svakodnevno na gradilištu kako bi sve izgledalo onako kako su Mitrovići zamislili. S obzirom na to da je vila ogromna, treba će još sigurno oko godinu dana da se samo zdanje završi. Nameštaj koji će krasiti vilu dolazi iz inostranstva, a po svemu sudeći će se raditi po specijalnim željama vlasnika “Pinka”. Kad god ima prilike, Željko obilazi radove, ali je to uglavnom poverio svojoj desnoj ruci koja kontroliše sve ono što se pravi na njegovom imanju - zaključuje dobro obavešten izvor za “Super TV“.

Kako je navedeno u izveštaju RGZ-a objekti vlasnika “Pinka“ se nalaze na površini od 5.118 kvadrata.

- Reč je o tri kuće, ukupne površine zemljišta pod objektima 493 kvadrata. Okućnica, odnosno parcela, je površine 5.118 kvadrata. Sve tri nekretnine su prizemne, najveća kuća ima 327 kvadrata, dok su preostale dve površine od 114, odnosno 52 kvadratna metra.

Bonus video:

00:41

Luksuzni dom Željka i Milice Mitrović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.