OVA DAMA JE RODILA SEVERINU: Fotografija sa PROSLAVE oduševila javnost, LEPA JE NA SVOJU MAMU! (FOTO)
Seve, Foto: Beta Miljenko Krepac

divno!

OVA DAMA JE RODILA SEVERINU: Fotografija sa PROSLAVE oduševila javnost, LEPA JE NA SVOJU MAMU! (FOTO)

Zagrljene i lepe!

Objavljeno: 13:08h

O proslavi Severininog 50. rođendana još uvek se priča, a sada je pevačica otkrila ko joj je bila najdraža gošća na zabavi.

Na glamuroznoj žurci zabavljalo se preko 250 gostiju, međutim Severina je otkrila da joj je najviše značila podrška njene majke Ane.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

- Moj najdraži gost, moja snaga, moja podrška, moje utočiše, moj uzor… Moja majka - napisala je Seve ispod niza fotografija na kojima pozira s majkom.

Inače, ovo je jedna od retkih fotografija Severinine majke koju je pevačica objavila u javnosti.

"Koliko ljubavi i topline", "Jedna je mama. Predivne ste obe i malo mi suze došle. Seve imaš sve bogatstvo sveta u svojoj majci", "Predivne", pisali su pratioci.

Podsetimo, Severina je jednom prilikom govorila o porodici i otkrila teške detalje. Naime, njena majka je jedva preživela porođaj.

- Rodila me je carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me je u osmome mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je pre nekoliko godina za Gloriju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.