ŽENE SU GA OBOŽAVALE! Oženio se Ukrajinkom, krenuo od NULE: EVO kako danas izgleda! (FOTO)
Filip Žmaher, Foto: Printscreen

A SADA?

ŽENE SU GA OBOŽAVALE! Oženio se Ukrajinkom, krenuo od NULE: EVO kako danas izgleda! (FOTO)

Bio je miljenik žena

Objavljeno:

Muzičar je žario i palio devedestih godina. Visokog stasa, talasaste crne kose, fantastičnog glasa, Filipa Žmahera su obožavale pripadnice lepšeg pola, a on im je uzvraćao ljubav pesmama.

Filip Žmaher
foto: Youtube Printscreen

Tokom dvehiljaditih Filip je postao popularan u Ukrajini, gde je i živeo jedno vreme. Tamo je upoznao ženu svog života, Ukrajinku Anastasiju, sa kojom je dobio ćerku Lanu. Porodica se vratila u Srbiju i krenula od nule.

Filip je pre sedam godina ispričao jednu anegdotu iz Anastasijinog i njegovog ukrajinskog života.

– Ima jedna simpatična anegdota iz tog perioda – seća se Filip – jedan poznati ukrajinski menadžer me je pitao znam li neku pevačicu koja dobro peva i izgleda da nastupi na jednom koncertu. Rekao sam da postoji jedna veoma talentovana sa kojom često nastupam i preporučio sam Anastasiju. Prećutao sam da mi je ona devojka. Krenuli smo sve troje na put ka gradu u kojem je trebalo da nastupimo. Tu se on najstrašnije zaljubio u Anastasiju i počne da je startuje. Poveravao mi se: “Zaljubio sam se, ne znam šta da radim…”Žešće se naoštrio, a ja počnem da ga odvraćam: Pazi, ipak je to pevačica, bolje nemati s njima ništa… Posle tri godine sam ga sreo i rekao mu: Znaš, oženio sam se sa onom pevačicom… – ispričao je Filip tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.