DAJANA OTKRILA ZBOG ČEGA ZAHVALJUJE BOGU SVAKOG DANA: Ispričala i koji MUŠKARAC je uvek pobedi u čukanju JAJIMA!
Dajana Paunović, Foto: Damir Dervišagić

vaskršnji intervju

DAJANA OTKRILA ZBOG ČEGA ZAHVALJUJE BOGU SVAKOG DANA: Ispričala i koji MUŠKARAC je uvek pobedi u čukanju JAJIMA!

Danas je najradosniji hrišćanski praznika, Vaskrs, a mi smo baš tim povodom Dajani postavila par prazničnih pitanja

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Jedna od naših najtalentovanijih i najlepših voditeljki, Dajana Paunović, ekskluzivno za Espreso progovorila je na dosta tema, a sve to u duhu praznika.

Danas je najradosniji hrišćanski praznika, Vaskrs, a mi smo baš tim povodom Dajani postavila par prazničnih pitanja, a ona će, verujemo, kao i uvek odgovorima dići veliku prašinu na estradnom nebu.

1 / 5 Foto: Instagram

* Kako izgleda Vaskrs u tvom domu i šta se tada nalazi na tvojoj trpezi?

"Vaskrs je praznik koji praznujemo u domu, poštuje se tradicija kao i svi pravoslavni običaji i cela porodica je na okupu. Tradicionalno se okupljamo za ručak, kao i većina porodica, odmaramo, ručamo, deca se igraju... Taj dan vlada posebna energija prisnosti, ljubavi i tolerancije medju svima nama."

* Sa kim provodiš ovaj praznik i da li ti možda neko nedostaje ove godine?

"Svi smo na broju Bogu hvala. Imam veliku porodicu, svi su zdravi, sve nas je više, deca se rađaju, tetka sam po drugi put... Samo neka se tako nastavi i od života ne tražim ništa više osim da svoju porodicu gledam zdravu i u što većem broju."

* U životu si definitivno pobednica, a kako stojiš kada je reč o čukanju jajima, da li i tu pobeđuješ?

"Moram teška srca priznati da me Dušan svake godine pobeđuje. Iskusno zna da odabere jaje koje uvek bude pobedničko, i naravno tradicija je da on ima svoj komplet jaja na kojima se nalaze njegovi omiljeni nekada crtani junaci i superheroji, a sada fudbaleri. Ja se i daje držim tradicije i samo crvene boje."

* Koji Vaskrs ti je bio najradosniji, a da li postoji i onaj najtužniji?

"Najradosniji je svaki koji provedem uz ljude koje volim, i do sada zahvaljujući Gospodu nisam imala tužne situacije u životu bilo da su vezane za praznik ili ne. Zahvalna sam na tome i sve što bih tražila preko ovoga što imam bilo bi bogohuljenje. Imam oslonac, moju porodicu, imam mog sina koji je zenica mog oka, radim posao koji volim i koji daje fenomenalne rezultate na najvišem nivou. Zaista želim samo da na tome ostane i ja cu biti srećna žena."

* Svi dobijemo koji kilogram za ove dane, ti si neko ko izgleda fantastično, koja je tvoja tajna, šta da radimo kada praznici prođu?

"Eh, nije lako odoleti svim tim čarolijama tokom prazničnih dana i ne iskusiti sve te đakonije na trpezi, međutim imam sreću da nisam neko ko mnogo jede, povukla sam genetikom na majku koja je mršava, i kako sam starija svakodnevno vodim računa čime se hranim, vodim se logikom da ne može hrana da bude jača od mog karaktera i želje za vitkom linijom i mojom opsesijom, a to je moda... Volim kada uđem u farmerice 34-36 ... Mnogo više nego da pojedem tonu hrane i budem neraspolozena. Uvek razmislim pre nego što nešto uradim šta je bolje i šta je ispravno pa nekad koliko god da je teško odlučim se za ono sto je ispravno iako mi je želja možda drugačija."

Dajana nam je poslala i prelepe fotke sa sinom na kojima se vidi kako uživaju za današnji praznik.

1 / 4 Foto: Espreso / privatna arhiva

Bonus video:

00:47

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Dajana Paunović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.