EVO KAKO KONSTRAKTA SLAVI UKSRS!
Konstrakta, Foto: Printscreen RTS

u svom stilu

EVO KAKO KONSTRAKTA SLAVI UKSRS!

Iako je godinama unazad prisutna u muzičkom svetu Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, preko noći postala je glavna medijska zvezda.

Objavljeno:

Pobedom na takmičenju “Pesma za Evoviziju”, sa pesmom “In Corpore Sano” Konstrakta je privukla pažnju javnosti, a nedeljama unazad gde god da se pojavite može se čuti stih “Umetnica mora biti zdrava”. Ova talentovana umentica, ipak voli da živi povučenim životu uz supruga Milana i decu Lenu i Nikolu.

Konstrakta
foto: Printscreen HRT

Kako se u domu Đurića slavi Vaskrs? Šta za vas predstavlja Vaskrs?

- Uskrs i ostali praznici su uglavnom rezervisani za posetu našim starijima. Tako da smo uglavnom kod bake i deke i to su lepi momenti gde smo zajedno čitave dane.

Nekoliko puta ste rekli da vam se život promenio. Šta vam najteže pada?

- Možda mi najteže pada medijska izloženost na koju nisam navikla i za koju smatram da možda nije potrebna u toj količini.

Morali ste da otkažete poslednju evrovizjsku žurku s obrazloženjem da umetnica nije dovoljno prala ruke. Kako se osećate sada i da li imate tremu pred Evroviziju? Da li je stres uticao na vaše zdravlje?

- Osećam se dobro, za pranje ruku je bila šala i nadam se da je shvaćena kao takva. U principu bilo je praktičnije da se odloži put u Madrid ne bih li se ja oporavila dobro i imala dobru poziciju iz koje krećem dalje u Torino, što je u ovom trenutku najvažnije.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Kako porodica podnosi vaše obaveze i česta odusustva od kuće? Šta kažu?

- Moja porodica je navikla da sam uglavnom tu, tako je da je i za njih ovo nova situacija, ali prosto radimo kao tim. Tako da je svako preuzeo deo obaveza na sebe.

Sara Jo kaže da ste je nekoliko puta zvali posle Evrovizuje da je pitate kako se oseća. Da li je ta podrška “protivnici” zapravo pravi odraz “zdrave umetnice”?

- Pod jedan nikada ne bih rekla da je Sara Jo moja protivnica. Nismo mi protivnici. Prosto na takmičenju su se takmičile pesme i mislim da je sasvim zdravo da smo jedni drugima podrška i zauvek ću to misliti.

Približilo se takmičenje, kladionice predviđaju Srbiju u top 5. Kakav vi osećaj imate?

- Nisam čula baš za tako visoku poziciju u top 5. Ja bih za sada volela i to je prvi cilj da se uđe u finale. A kada uđemo u finale biće mnogo lakše.

Konstrakta, šta biste vi pitali Saru?

- Da li možeš da dođeš u Torino, bar tamo malo da se vidimo.

Bonus video:

01:02

Konstrakta raspametila publiku u Izraelu, napravila VELIKU PROMENU!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.