OGLASILA SE VODITELJKA SLAGALICE nakon priča da se RAZVELA zbog KASKADERA: Šokirana je!
Marija Veljković, Foto: Youtube printscreen/RTS

iznenadila se

OGLASILA SE VODITELJKA SLAGALICE nakon priča da se RAZVELA zbog KASKADERA: Šokirana je!

Mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda

Objavljeno:

Voditeljka Slagalice, Marija Veljković, oglasila se za Telegraf.rs nakon navoda da se razvela od Milana Milovanovića zbog kaskadera Uroša Ćertića.

1 / 7 Foto: Instagram/mare.veljkovic

Naime, mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda.

Voditeljka je bila šokirana ovim navodima u medijima:

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali... - rekla je voditeljka za Telegraf Jetset.

Uroš Ćertić
foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece. Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor - rekla je Marija ranije.

Marija Veljković
foto: instagramscreen

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - ispričala je voditeljka tada, ističući tada da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je Marija ranije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.