SLAVNOG GLUMCA OSTAVILA 31 GODINU MLAĐA ŽENA: "Pokazalo se da joj smeta moja DUPLA VOTKA u 10 ujutru!"
Šon Pen, Foto: Profimedia

nema nazad

SLAVNOG GLUMCA OSTAVILA 31 GODINU MLAĐA ŽENA: "Pokazalo se da joj smeta moja DUPLA VOTKA u 10 ujutru!"

Šon Pen se razvodi od 31-godišnje Lejle Džordž, a glumcu rastanak očigledno teško pada.

Objavljeno: 16:59h

Šon Pen (61) se razvodi od svoje 31 godinu mlađe supruge Lejle Džordž. Par su od samog početka veze često kritikovali zbog velike razlike u godinama, ali na to se nisu obazirali.

Lejla Džordž
foto: Profimedia

Inače, njegova sada već bivša supruga samo je nekoliko meseci mlađa od njegove ćerke Dilan. Šon je s Lejlom u vezi od 2016. godine, a iako su mnogi predviđali da će brzo raskinuti, vezu su okrunili brakom 2020. godine, na tajnoj ceremoniji.

Nažalost, do razvoda je ipak došlo, a Pen je sad po prvi put progovorio na tu temu. Kako kaže, za kraj njihove veze krivi sebe, a supruzi je javno poručio da je i dalje voli.

"Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme", rekao je glumac u intervjuu za Hollywood Authentic.

Šon Pen
foto: Profimedia

"Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je", dodao je. Istakao je kako Lejlu nikada nije prevario ali da se doveo na mesto gde mu je sve važnije osim porodice. Osvrnuo se i na period kada je bio depresivan i pijan dan i noć.

"Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku", rekao je Pen, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

Glumac je takođe istakao da ne zna kakva je budućnost između njega i Lejle i postoji li uopšte, ali je rekao da je radio na nekim problemima koji su se pojavili tokom veze.

"Sad se ne javljam na telefon dok perem sudove. Ako provodim dan sa svojom suprugom, mobilni mi je isključen, čak i ako imam mnogo obaveza. Neću ih obaviti bolje ako budem imao više telefonskih poziva. Sad mogu da ostavim mobilni i ne čitam vesti 12 sati dnevno", rekao je.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ipak, još uvek se nije odrekao votke i tableta za spavanje, jer inače ne može da zaspi. Takođe, nije poznato šta je tačno uzrok raskida, ali se zna da je par pre braka imao vrlo strog predbračni ugovor, koji je štitio obe strane.

Podsetimo, brak s Lejlom Džordž mu je treći. Od 1996. do 2010. bio je u braku s Robin Rajt, a pre toga s Madonom. Šuškalo se i da je slavnu pevačicu maltretirao i tukao, iako joj je bio najveća ljubav.

Son Pen
foto: AP Susan Walsh

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.