SEKINA JEDINA ŽELJA SU KOKOŠKE: Pevačica začudila naciju!
Seka Aleksić, Foto: Instagram

hmm

SEKINA JEDINA ŽELJA SU KOKOŠKE: Pevačica začudila naciju!

Pevačica je bila iskrena u svojim željama

Objavljeno:

Seka Aleksić sutra će proslaviti svoj rođendan ali kako se poklopio sa praznicima ona kaže da će slavlje pomeriti na sledeću nedelju, a da će sutra svakako duvati svećice.

- Mnogo mi je važan i jedva čekam rođendan. Uvek pišem spisak želja. Proslava će biti u užem krugu prijatelja, nas dvadesetak. Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali nikako to nisam mogla da sklepam. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i jedva čekam da to stigne. - kaže pa dodaje:

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Volim životinje i selo. Ne sme niko da priđe da čisti kod njih, biću glavna za sve oko kokoški. Kao Seka Sablić u onom filmu, ko god dođe, poklanjaću mu jaja: Znam šta vam treba, domaća jaja, kroz osmeh kaže pevačica, koja je nedavno nasmejala sve kada je objavila kako je suprug čeka dok ona šopinguje.

- Verujte da više ja njega čekam jer nikada ne probam stvari. Uvek precenim sebe pa kupim broj do dva manje, a onda to poklanjam. Veljko sve uvek mora da isproba i to duže traje. Više kupujem onlajn, to mi je najlakše - kaže ona i otkriva koji joj parovi na estradi deluju skladno.

1 / 4 Foto: Printscreen/ Instagram / sekaaleksic

- Bračni par kojem se divim su Željko i Jovana Joksimović, Sloboda Mićalović i njen suprug, Jelena Tomašević i Ivan, eto oni su mi prvi pali napamet. Doživljavam ih i vidim kao skladne. Ima ih još. Lepo je videti kada su ljudi dugo zajedno i vole se.

Bonus video:

00:15

Seka Aleksić pokazala luks garderober! Ceo zid sa cipelama, torbe, haljine...

(Espreso / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.