SNIMILA FILM, IMALA MODNU LINIJU I PUNILA KAFANE: Sada je NAŠA VELIKA ZVEZDA, a nekada je izgledala OVAKO!
Pevačica, Foto: Youtube Printscreen/vela30

ZNATE LI KO JE?

SNIMILA FILM, IMALA MODNU LINIJU I PUNILA KAFANE: Sada je NAŠA VELIKA ZVEZDA, a nekada je izgledala OVAKO!

Malo ko bi je prepoznao!

Objavljeno: 11:58h

Ona važi za jednu od najpopularnijih domaćih pevačica, a s obzirom da je dugi niz godina na estradi, malo ko se seća kako je ona izgledala na početku svoje karijere.

Seka Aleksić
foto: Youtube Printscreen/Meri_m

Rođena je 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, a sa 19 godina se preselila u Švajcarsku gde je nastupala u diskotekama i klubovima. 2002. godine se vratila u Bijeljinu i učestvovala je na festivalu narodne muzike Moravski biser u Ćupriji. Izvela je numeru „Idealno tvoja“ koja joj je donela prvu nagradu. Ubrzo je za Grand produkciju snimila istoimeni album na kome su se istakle pesme: „Da sam muško“ i „U kafani punoj dima“. 2005. godine je u izdanju Grand produkcije izašao treći album čiji je naziv „Dođi i uzmi me“. Osim naslovne numere, izdvojile su se: „Iskoristi moje mane“ i „Sviđa mi se tvoja devojka“.

Iste godine je lansirala modnu liniju „Rich Bitch“ i bila je Smokvica u filmu „Rokenrol uzvraća udarac“ koji predstavlja treći deo filma „Mi nismo anđeli“.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/Merisa2402

Tako je, reč je o Seki Aleksić, a fotografiju sa naslovne su mnogi zaboravili, budući da pevačica danas izgleda dosta drugačije.

Promenila je stil, ali je i dosta mirnija, smernija, kako u stajlinzima tako i u ponašanju. Udata je i ima dvoje dece, važi za humanitarca i vera joj je jako bitna u životu.

Seka Aleksić
foto: Youtube printscreen

Prošle godine su Seka Aleksić i Veljko Piljikić, proslavili deset godina braka, a njihov odnos važi za jedan od najskladnijih.

Njih dvoje su svoju ljubav krunisali sa dva naslednika, a upoznali su se 2009. godine.

Sve je zapravo počelo tokom jednog pevačicinog nastupa u Negotinu, gde je Veljko radio kao obezbeđenje kluba u kome je ona to veče nastupala. Tada se još uvek ništa između njih nije desilo jer je pevačica imala emotivnog partnera. Ipak, posle nekog vremena Seka je imala koncert u Švajcarskoj, gde su se zvanično i upoznali.

Varnice su odmah sevnule, a posle nepunih nedelju dana uplovili su u vezu i sve ostalo je istorija.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji "Ami dži šou".

Bonus video:

00:14

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.