OVAJ MEGA HIT JE POSVEĆEN CECI: Niste imali pojma da je OVAKO NASTALA pesma, u NAJGROZNIJEM periodu života!
Ceca Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić

opa

OVAJ MEGA HIT JE POSVEĆEN CECI: Niste imali pojma da je OVAKO NASTALA pesma, u NAJGROZNIJEM periodu života!

Ovo sigurno niste znali

Objavljeno:

Iako je ona sama mnoge pesme posvetila bliskim ljudima iz svog okruženja, malo ko zna da je jedna pesma drugog izvođača posvećena Svetlani Ceci Ražnatović.

Naime, folk divi je jednu numeru posvetila njena dugogodišnja prijateljica – Slađa Alegro.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

-Nas dve smo se upoznale kada me je ona zvala da pevam na jednoj njenoj proslavi. Posle toga se to pretvorilo u tradiciju, pa više nijedno njeno slavlje nije prošlo bez mene i mog benda – ispričala je pevačica za Hit Informer.

-Davno mi je rekla da u meni prepoznaje talenat. Tokom godina smo postale mnogo više od prijateljica. Bila je uz mene u mnogim teškim životnim momentima, kao i ja uz nju – dodala je Slađa.

-Zato sam joj posvetila pesmu “Na tvojoj strani”- otkrila je pevačica.

Prisetimo se kako zvuči spomenuta pesma:

Inače Slađa Alegro je nedavno pričala o svom detinjstvu:

"Prelepo, nije nam tada falilo ni ako nemamo nove patike, ni ako nemamo nov ranac... Bilo je trenutaka kada nismo imali. Kada je bila godina bombarodvanja, jedva je bilo da se jede, iskreno. Dešavalo se da hleb bude po pet, šest, sedam dana. Ali nikada nisam bila ljuta što nema, nikada nisam zamerala njima što nema. Tad je sve bilo u redu, drugačije se živelo. Nisu nam bile važne materijalne stvari, nego smo živeli od ljubavi, od igre, pesme...", rekla je ona"

Bonus video:

04:05

SLAĐA ALEGRO OTKRILA KAKO VASPITAVA ĆERKU MILU: Umem i da podviknem, bezobrazluk kod mene ne prolazi! Spomenula i Seku Aleksić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.