LEPOTU NASLEDILI OD MAJKE, TALENAT ZA MUZIKU OD OCA: Ovo su sinovi Dejana Matića sa kojima je ČESTO RAZDVOJEN! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

prvi put ih vidimo

LEPOTU NASLEDILI OD MAJKE, TALENAT ZA MUZIKU OD OCA: Ovo su sinovi Dejana Matića sa kojima je ČESTO RAZDVOJEN! FOTO

Sinovi Dejana Matića - slika i prilika majke Jelene

Objavljeno:

Sinovi Dejana Matića i njegove supruge Jelene očeva su najveća radost. Porodica koja već neko vreme živi u Austriji pevača je ostala željna zbog čestih nastupa. Ipak, kada je kod kuće, Dejan se trudi da sa sinovima Zoranom i Konstantinom provede kvalitetno vreme.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezda_ligasampiona

Njih trojica neretko zajedno nastupaju, a mališani su od oca nesumnjivo nasledili talenat za muziku. Ipak, kada je izgled u pitanju, dečaci su nasledili lepotu svoje majke Jelene. POGLEDAJTE OVDE

Što se tiče njihove ljubavi prema muzici, Dejan će sinove od sveg srca podržati:

- Da! Pomoći ću im, ako hoće profesionalno da se bave tu sam uvek, mislim da će to biti jedan ovako porodični orkestar - rekao je jednom prilikom za "Blic".

Podsetimo, pevač Dejan Matić pre nekoliko godina odlučio je da se sa suprugom Jelenom i njihovim sinovima Zoranom i Konstantinom preseli nadomak Beča, a kako otkriva, zbog te odluke nije zažalio.

- Živimo u mestu pored Beča. Zbog posla moram da budem u Srbiji, trudim se koliko god mogu da sam tu i da me ima na sceni. Život u Beogradu i Beču razlikuje se utoliko što ja ovde kad završim svoje obaveze odem gore i posvećen sam deci i supruzi. Mislim da mnogo više vremena imam za njih nego da smo bili ovde - priča Dejan i dodaje da smatra da selidba ima mnoge dobrobiti i za sinove:

Dejan Matić
foto: Promo

Kako kaže, period pandemije iskoristio je da uživa u svakom trenutku sa porodicom.

- Trudim se da iz svake negative izučem bar mrvicu nečeg pozitivnog, dobrog. Skoro godinu i po dana sam se preusmerio na decu i porodicu, tako da smo počeli da sviramo klavir, krenuli su u muzičku školu! Prošle godine sam proveo pet nedelja sa porodicom na Tasosu, čovek sam koji voli more i pristao bih da ceo život provedem na moru, bez problema. Mislim da se taj odmor više nikad neće ponoviti. Moraće da se radi, tako da sam dosta toga pozitivnog izvukao iz cele ove situacije. Bili su me željni i žena i deca, zato je ovih godinu i po dana bilo baš fenomenalno - kroz osmeh ističe popularni pevač i otkriva da je njegova supruga smatrala da će on teško podneti izolaciju:

- Rekla mi je da je mislila da će biti totalno obrnuto, da nije očekivala da sam ja taj koji je najbolje podneo ovu celu situaciju. Nekako sam se pomirio sa tim da je to tako i kad jave da je teren slobodan idemo dalje sa nastupima, to je to - dodao je on za "Blic".

Bonus video:

02:21

DEJAN MATIĆ PET MESECI PROVEO NA OSTRVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.