DOK JE GLUMILA U PRLJAVOM PLESU SVI SU IMALI PRLJAVE MISLI: Evo kako danas izgleda VATRENA BEJBI, bićete IZNENAĐENI
Foto: Profimedia

au

DOK JE GLUMILA U PRLJAVOM PLESU SVI SU IMALI PRLJAVE MISLI: Evo kako danas izgleda VATRENA BEJBI, bićete IZNENAĐENI

Nakon njene druge operacije Michael Douglas (77) je nije ni prepoznao

Objavljeno:

Glumica i spisateljica Jennifer Grey (62), koju je film ‘Prljavi ples’ pretvorio u zvezdu, prisetila se svoje operacije nosa koju je požalila, ali i odnosa s pokojnim glumcem Patrickom Swayzejem. Iako su na filmu izgledali kao idealni par, među njima su postojale tenzije i nesuglasice.

Na operaciju nosa je od malih nogu nagovarala njena majka, koja je takođe bila glumica, jer je smatrala da će puno lakše dobijati uloge ako će izgleda kao klasična lepotica. Nakon njene druge operacije Michael Douglas (77) je nije ni prepoznao, piše People.

1 / 2 Foto: Profimedia

– Razumem da su bile pedesete. Razumem da su se moji roditelji prilagodili (operisali svoj nos). Shvatila sam da moraš promeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalno, zar ne? Ne možeš biti gay. Ne možeš biti Židov. Znaš, ne možeš izgledati kao Židov. Samo se pokušavaš uklopiti u ono što grupa misli – priznala je Grey.

U mladosti se često družila i partijala s američkim rediteljem Andyjem Warholom, koji joj je jednom prilikom rekao da zašto i ona nije operirala nos, kao i njen otac, što je Grey jako povredilo.

– Rekao je nešto kao, ‘I, znaš, pogledao bih Jennifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona… Hm, njen tata je operirao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da je i ona operisala svoj’, ili tako nešto. Gde god sam otišla rekla bi ‘Čekaj. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim neverovatnim karakteristikama. Zašto su svi tako zapeli za moj nos? – prisetila se glumica.

Jennifer je u filmu ‘Prljavi ples’, po kojem je i postala poznata, glumila s Patrickom Swayzejem s kojim priznaje da nije bila u dobrim odnosima tokom snimanja.

1 / 3 Foto: Profimedia

– Na isti način na koji Baby i Johnny ne bi trebali biti zajedno… trebali su biti prirodni spoj, zar ne? Mi nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost – rekla je Grey i dodala da iako je cela Amerika u to vreme htela da ona i Patrick budu zajedno, oni jednostavno nisu bili jedno za drugo.

U to vreme Jennifer je bila u vezi s glumcem Matthewom Broderickom (60), koji je pre nego što ga je upoznala osvojio Tonyja i Brighton Beach memoare.

– Mogu govoriti samo za sebe. Bila sam stvarno zaljubljena u njega. Bila sam s tipom koji je bio na vrhuncu svoje karijere – rekla je glumica.

Glumica kaže da joj je ova druga polovina života ujedno i najbolja do sada te da se nikada nije osećala ugodnije u svojoj koži.

– Samo želim osetiti ko sam sada. Ali mislim da kada pitaš druge ljude ko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrednosti, to je klizav teren – priznaje.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Azra)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.