NEDA UKRADEN LILA GORKE SUZE: Zbog zlobnika i mržnje susrela se sa PROBLEMIMA!
Foto: Printscreen/Prva tv

auuuu!

NEDA UKRADEN LILA GORKE SUZE: Zbog zlobnika i mržnje susrela se sa PROBLEMIMA!

Iako je imala teških trenutaka, nikada joj nije palo na pamet da odustane

Objavljeno: 08:22h

Pevačica Neda Ukraden govorila je jednom prilikom o teškim momentima kroz koje je prošla tokom svoje duge karijere.

Naime, ona jednom je u emisiji “Magazin In” otkrila kako su joj zavideli na uspehu i kako se nosila sa svim tim problemima.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

– Na svemu. Na uspehu, na izgledu, mom srećnom porodičnom životu u smislu da imam divno dete koje sam izvela na pravi put, slažem se sa svojim zetom, živimo pod istim krovom što je verovatno neverovatno. Ta porodična dimenzija je nešto na čemu mnogi zavide – rekla je Neda i dodala:

– Bila sam i više nego hrabra. Od momenta kad sam se razvela pa do preseljenja iz Sarajeva i svih tih tragedija koje su nam se desile i meni i celoj mojoj porodici, ali imala sam veliku motivaciju. Imam svoje dete koje sam morala izvesti na put, kome sam i otac i majka. Imam i svoju publiku i posao koji volim, pa koliko mogu, boriću se – objasila je pevačica.

Neda Ukraden
foto: Marina Lopičić

– Trudila sam se, nekada to nije bilo lako, mnogo sam suza prolila, ali pravo da ti kažem, nije mi padalo na pamet da odustanem. Mislim, od muzike da, to mi je padalo na pamet, ali onda se čovek zapita zbog čega da odustane, zbog par zlobnika, budala, mržnje… Neću, meni je zvezda vodilja ljubav – rekla je Neda tada u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.