SUROVA?! Ovako je Anđelina u ESPRESO MODNOJ POLICIJI komentarisala stajlinge Konstrakte i Sare Jo! (VIDEO)
Foto: Emilija Jovanović

espreso modna policija

SUROVA?! Ovako je Anđelina u ESPRESO MODNOJ POLICIJI komentarisala stajlinge Konstrakte i Sare Jo! (VIDEO)

Mlada zvezda je bila iskrena pred kamerom portala Espreso.

Objavljeno:

Anđelina Srbiju neće predstavljati na "Evroviziji" ove godine, ali njena pesma "Origami" je postala hit, pa tako da pop pevačica da bude zadovoljna, iako nije pobedila na nedavno održanom festivalu "Pesma za Evroviziju".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

Atraktivna pevačica je bila gošća redakcije portala Espreso i tom prilikom je u sklopu naše rubrike "Modna policija" komentarisala i ocenjivala stajlinge kolega sa kojima se takmičila na pomenutom festivalu.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

– Meni je Zoe fenomenalna. Jako sam se zaljubila i u nju i njenu pesmu nakon ovog "Beosonga". Super mi ona izgleda, onako kao neka holivudska diva iz nekih "šezdesetih". Ovaj stajling mi je odličan. Ova svetlucava haljina super izgleda. Je li moram da ocenjujem? 10 - ovako je Anđelina ocenila Zoe Kida

.– Sara. Ne znam neki su komentarisali loše autfit, da je previše golo, da je ovako, onako, meni je ovo svetski. Previše nam je golo kada Sara to obuče, a nije nam previše golo kada Džej Lo izađe gola ili kada Bijonse izađe gola, to nam je top. Meni je ovo super. Mislim da je Orlić radio ovaj stajling. Sa njim realno nikada nema greške. Sada će biti da svima delim deset, ali stvarno deset - prokomentarisala je i ocenila Anđelina Saru Jo.

– Pa, Konstrakta. Ovo je skroz u temi. Ona je zdravstvena radnica, naša umetnica. 10 od 10 - bila je kratka i jasna kada je komentarisala pobednicu. A kako je Anđelina komentarisala stajlinge Ace Lukasa, Tijane Dapčević, Dragane Kosjerine i drugih, pogledajte u snimku ispod!

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.