"SVE IMA SMISLA KADA SI OPET SA MNOM, VOLIM TE": Toše je poslednje reči uputio Andrijani, evo gde je ONA DANAS!
Foto: printscreen

TUŽNO!

"SVE IMA SMISLA KADA SI OPET SA MNOM, VOLIM TE": Toše je poslednje reči uputio Andrijani, evo gde je ONA DANAS!

Devojka Tošeta Proeskog i danas je prelepa

Objavljeno:

Da li se sećate Andrijane Budimir? Nekad je bila uspešna rukometašica, a šira javnost pamti je kao najveću ljubav Tošeta Proeskog. Kada je makedonski slavuj u saobraćajnoj nesreći izgubio život, povukla se i nije želela da daje nikakve izjave.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/HitRecordsOfficial

Ona je igrala u „Crvenoj zvezdi“, a potom u „Napretku“ iz Kruševa, njegovog rodnog grada. Zabavljali su se tri godine, pa raskinuli zbog obaveza i česte razdvojenosti, da bi vezu obnovili u januaru 2007. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokućani, gde su kovali planove za venčanje i proširenje porodice. Ali, vreme nije bilo na njihovoj strani. Toše je poginu u oktobru. Upravo je Andrijani poslao poslednju poruku: „Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.“

Bol zbog preranog odlaska popularnog pevača nikada nije prošla, ali ‒ život mora dalje. Bivša sportistkinja danas je srećno udata žena i majka jednog dečaka.

Johanu, ugostitelju iz Skoplja, izgovorila je sudbonosno „da“ 2013. godine, a sledećeg leta na svet je donela sina Maksima. Ostala je u svetu sporta: osnovala je školu rukometa i radi kao trener muške ekipe kluba „Skopje“.

Pevač Toše Proeski, preminuo je 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći kada je imao samo 26 godina, a tuga za njegovim preranim odlaskom ne bledi ni nakon 15 godina od strašne tragedije.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.