Na svadbi su bile lobanje, Gastoz, Matora, čuveni zlatar... Naša rijaliti se razvela, ovo krije od svih!
Foto: Privatna arhiva

promena!

Na svadbi su bile lobanje, Gastoz, Matora, čuveni zlatar... Naša rijaliti se razvela, ovo krije od svih!

Otkrivamo sve detalje!

Objavljeno: 08:43h

Bivša učesnica rijalitija "Maldivi" i plesačica Una Grujić i njen tadašnji dečko Aleksandar Rakočević su se venčali pre tri godine i tada su imali najbizarniju svadbu na estradi.

Na svadbenoj ceremoniji su bile i rijaliti zvezde Nenad Marinković Gastoz, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, ali i zlatar Nebojša Bojović, a osim zbog intrigantnih stajlinga koji su mladenci tada nosili na venčanju, mnoge je zaprepastila dekoracija mesta gde su Una i Aleksandar rekli "Da!".

– Mi smo želeli drugačije venčanje i imaćemo ih tri. Sa porodicom i prijateljima, na kojem nas je venčala matičarka, održano je u vili sa bazenom, blizu Fruške gore. Mi smo kao par vrlo upadljivi sami po sebi, naš stil oblačenja i način života ne može da prođe neprimetno. Krunisali smo našu vezu ovim događajem. Volimo se bezgranično i rođeni smo jedno za drugo. Naša veza je učvršćena činom venčanja – rekla je Una pre tri godine posle svadbe na kojoj je na svadbenoj torti bila lobanja.

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

– Venčana torta je napravljena po našem izboru, van svih standarda i šokirala je sve prisutne, ali ona potpuno ide uz naš profil - objašnjavala je Una tada ovaj detalj sa svadbe.

U septembru 2018. Una i Aleksandar su se venčali i to su svi brzo saznali, ali ono što nisu saznali da se ovaj bračni par pre nekoliko meseci razveo. Naime, kako portal Espreso saznaje, Una i Aleksandar su odlučili da stave tačku na svoj brak, tokom kog su dobili i zajedničko dete, sina.

Kako saznajemo, Una je odlučila da nakon razvoda zadrži prezime Rakočević, a inače, podsećamo da ova rijaliti zvezda ima još jedno dete, ćerku Helenu, koja je skoro punoletna.

Inače, podsećamo da je na svadbi Uni bila kuma Jovana Tomić Matora, dok je Aleksandru kum bio motorista Dejan Cvetković.

Una Grujić
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.