URLALA NA SAV GLAS MALO PRE POROĐAJA! PEVAČICA ČULA TRAGIČNE VESTI: Svake godine na isti datum se toga seti!
Foto: Printscreen

užas

URLALA NA SAV GLAS MALO PRE POROĐAJA! PEVAČICA ČULA TRAGIČNE VESTI: Svake godine na isti datum se toga seti!

Pevačica je tada bila u "tuđem" svetu, bez igde ikoga

Objavljeno:

Pevačica Biljana Sečivanović prvi put se pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, od kada je nizala mnoge hitove, a malo njih zna da je njen život obeležila strašna tragedija.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Naime, mnogima je poznato i to da ona ima sina Mateu, kog je dobila u vezi sa jednim biznismenom, koji je ostavio odmah nakon što je saznao da je trudna. Biljana se tada porodila u Austriji, a onog dana kada je rodila svog sina, istovremeno je doživela i veliku tragediju.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak – rekla je tada pevačica.

Biljana Sečivanović
foto: Privatna arhiva

Nakon ove velike porodične tragedije, Biljanina sestra obolela je od raka, ali nakon prvobitne sreće zbog njenog izlečenja usledio je još jedan tužan događaj. Pevačici “Granda” pre nekoliko godina preminuo je otac, koji je takođe vodio tešku borbu sa kancerom.

Bonus video:

00:17

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.