NA KORAK DO SAVRŠENSTVA! Zvezda Granda DOTERALA LINIJU pa pokazala ATRIBUTE: Kožne helanke RASPALILE MAŠTU! (FOTO)
Nadica, Foto: Printscreen Instagram

mačketina!

NA KORAK DO SAVRŠENSTVA! Zvezda Granda DOTERALA LINIJU pa pokazala ATRIBUTE: Kožne helanke RASPALILE MAŠTU! (FOTO)

Izašla iz anonimnosti i zapalila maštu pratiocima!

Objavljeno:

Zahvaljujući takmičenju "Zvezde Granda", folk pevačica Biljana Sečivanović je pre više od deset godina izašla iz anonimnosti. Malo je poznato da ova folkerka ima bratanicu, koja je takođe pevačica. Za razliku od Bilje, Nadica Sečivanović je tek na početku u borbi za svoje mesto na estradnom nebu.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Nedavno je izdala svoju prvu pesmu, a budući da je poznata po oblinama koje ostavljaju bez daha, Nadica je i ovoga puta rešila da obaduje svoje pratioce - pogotovo muške.

Ona je izazovno pozirala u kožnim helankama i beloj košulji, čiji dekolte je sve što treba da vidite danas. Bujne grudi su jedva stajale na mestu, a Nadica je izazovnim pogledom koketirala sa kamerom.

Pevačica se požalila da je tokom karantina nabacila višak kilograma, a sada je rešila da svoje telo dovede do savršenstva za leto!

Možemo da primetimo da je Nadica poradila na svojoj liniji, a na njenim storijima često izbacuje snimke iz teretane. Bilo kako bilo, ova mlada pevačica izgleda i sada odlično!

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:52

NADICA SEČIVANOVIĆ PRIZNALA DA NE RAZGOVARA SA TETKOM BILJANOM! Pevačica jedva ZADRŽALA SUZE: Baš mi je teško, ona je moja krv

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.