OVO NISTE ZNALI O VUČIĆEVOJ ŽENI: Isplivao ZANIMLJIV detalj!
Tamara Vučić, Foto: Printscreen

INTERESANTNO

OVO NISTE ZNALI O VUČIĆEVOJ ŽENI: Isplivao ZANIMLJIV detalj!

Omiljena pesma Tamare Vučić otkriva mnogo o njoj, iznenadićete se

Objavljeno: 22:13h

Kao svaka mlada žena, i prva dama Srbije voli da se opusti kad god se ukaže prilika.

No, to u njenom slučaju nije baš jednostavno jer treba pronaći slobodno vreme između onog radnog, u Ministarstvu spoljnih poslova, i onog koje zahteva uloga roditelja.

Tamara Vučić
foto: Damir Dervišagić

Osim na formalnim događajima, Tamaru Vučić možete videti i na nastupima njenih omiljenih muzičkih zvezda. A znamo da muzički ukus može dosta toga da nam otkrije o nekoj osobi i njenom stilu. Za Tamarin znamo da je besprekoran, to je više puta dokazala, između ostalog i kada se svojevremeno pojavila na Stingovom koncertu u Areni. Dalo bi se zaključiti da je roker u duši, zar ne?

‒ Odrasla sam uz pop-rok osamdesetih i devedesetih, uz starijeg brata koji je bio neka vrsta vodiča kroz muzički svet. I danas znam najveći broj tekstova iz tog perioda. Ono bez čega ne prolazi slavlje u našoj zemlji svakako su narodne pesme, to je muzika uz koju takođe umem da uživam – rekla je u jednom razgovoru za HELLO!.

1 / 6 Foto: Printscreen

Tom prilikom otkrila je koju pesmu uvek pusti kada ostane sama. Reč je o evergrinu koji je prvi otpevao legendarni britanski kantautor Leo Sejer ‒ „When I Need You“. Romantika i večita klasika na neki način se uklapaju i u Tamarin modni stil.

Kažu da je lepota u oku posmatrača i da o ukusima ne vredi raspravljati, ali Englezi kao Englezi uvek vole da se klade i takmiče u tome ko je u nečemu bolji, lepši, spretniji...

Nedavno su ostrvski tabloidi i portali birali su najlepše svetske prve dame, odnosno supruge šefova država a rezultatima Srbija ima prava da bude ponosna, budući da je naša prva dama Tamara Vučić podelila prvo mesto s prvom damom SAD Melanijom Tramp!

Tamara Vučić, Melanija Tramp
foto: Zorana Jevtić/Fonet

Ostrvski mediji, kada je reč o prvoj dami Srbije navode njenu prirodnu lepotu, kraljevsko držanje i prelepu dugu crnu kosu. Posebno se apostrofiraju fotografije sa inauguracije njenog supruga Aleksandra Vučića kada je Tamara naprosto blistala u prelepoj beloj haljini. A mnogi su tada primetili da je ličila na neku grčku ili rimsku boginju!

Englezi navode i fizičku sličnost Tamare i Melanije i naglašavaju da je budućnost ipak pred Tamarom koja je znatno mlađa od Trampove supruge. Engleski tabloidi podsećaju i da se Tamara Vučić srela sa bivšom prvom damom SAD Mišel Obamom na prijemu koji je Obama organizovala u Beloj kući i ističu da bi bilo vrlo zanimljiv i nadasve lep eventualni susret Tamare Vučić i Melanije Tramp, dve najlepše svetske prve dame.

Inače, Tamara Vučić je rođena Lozničanka a diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji. Radila je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Aktivno se bavila humanitarnim radom i vrlo često posećuje humanitarne događaje. Retko se pojavljuje u javnosti, a kada se pojavi to je obično vezano za njene humanitarne aktivnosti. Sa svojim suprugom predsednikom Srbije Aleksandraom Vučićem ima sina Vukana.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.