NAŠA PEVAČICA U NAJVEĆEM BOLU I SUZAMA PRIZNALA: "Mama je POGINULA kada je krenula NAS DA VIDI"
Hitna pomoć, Foto: Printscreen/TVPink

stresno

NAŠA PEVAČICA U NAJVEĆEM BOLU I SUZAMA PRIZNALA: "Mama je POGINULA kada je krenula NAS DA VIDI"

Jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula

Objavljeno:

Gordana Goca Lazarević gde god da se pojavi zrači pozitivnom energijom, njen osmeh se daleko čuje, a istinu o teškom detinjstvu ona je ispričala sada.

Jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula. Goca se prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da peačicu i njenog brata nije videla dve godine.

- Vrlo rano sam izgubila majku, poginula je. Moj otac se mnogo puta ženio i priženjivao. Odrastanje mi i nije bilo baš veselo, ali sam u ranom detinjstvu naučila da opstanem. - tvrdi pa kaže:

1 / 4 Foto: Printscreen

Otac nas je spartanski vaspitavao, bio je surovo grub, ljudi pričaju da je to bilo normalno u to vreme, posebno u seoskim sredinama. Roditelji nisu bili nežni prema deci, to je bila borba za preživljavanje, u kojoj oni nisu imali vremena da se brinu za decu nego su ih podizali na surov način...- kazala je Goca.

- Majka mi je poginula kad sam imala deset godina. Poslednji put sam je videla sa svojih osam, kad je otišla za ocem u Nemačku. Otišla je iz straha da ne izgubi svoju ljubav, a otac je ranije otišao zbog egzistencije porodice... Prosto, on nije morao da ide, ali njegovi horizonti stalno su se proširivali, a mama... Ona je htela da isprati svog muškarca, uvek je govorila: „Deca će porasti i otići, a ja ne želim da izgubim ljubav.“ - priznaje pa dodaje:

1 / 4 Foto: Printscreen

Kada je shvatila koliko joj nedostajemo, ona je njega jedva izmolila da se vrati da nas bar malo vidi. U povratku je vozio mamin brat od strica; njena rođena braća umrla su pre toga, imala je tog brata od strica... - priseća se Lazarevićeva kroz suze.

Bonus video:

03:28

Goca Lazarević iskreno o bivšem suprugu Zaharu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.