SA TEOM TAIROVIĆ SE OTIMALA ZA DEČKA! Monika za Espreso: Mila, ruke k' sebi, bolje je!
Foto: Printscreen

niste znali

SA TEOM TAIROVIĆ SE OTIMALA ZA DEČKA! Monika za Espreso: Mila, ruke k' sebi, bolje je!

Otkrila je i šta je pričala sa Radom Manojlović.

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Monika Ivkić snimila je više dueta. Među kojima je onaj poslednji sa Miletom Kitićem "Mama ti je rekla". A među prvima je snimila sa ništa manje atraktivnom koleginicom Teom Tairović. Reč je o pesmi "Samo moj". U spotu za ovu numeru Monika i Tea se otimaju za istog frajera. Mi smo je pitali da li je nekada doživela u životu nekog momka delila sa drugom i šta uopšte misli o ljubavnicama.

Tea Tairović
foto: Instagram

– Obožavam jako duetsku pesmu „Samo Moj“ sa mojom divnom i prezgodnom koleginicom Teom, ali ono što je moje, moje je zato, mila, ruke k' sebi, bolje je - rekla je Monika za Espreso i tako je direktno otkrila da li bi ikada dozvolila sebi da bude ljubavnica.

Sa Harisom Berkovićem takođe imaš duet. Je li ti bilo možda neprijatno da snimiš neke romantične scene sa njim za spot s obzirom na to da je on u vezi sa Radom i da li ti je Rada nešto prigovorila zbog tih scena?

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

– Mene je jednog dana Rada pozvala tj. javila mi se preko društvenih mreza i rekla da ima jednu predivnu pesmu „Neću više da se krijem“ i pitala me da li želim da snimim duet sa Harisom. Tako da znam da moja divna koleginica nije ni gram ljubomorna, jer što bi bila. Ja volim svoj posao kao i što obozavam glumu tako da smatram da u ovom poslu čovek mora ostati profesionalan i kad se snimaju neke romantične scene. Haris i Rada su mi jako dragi, jako ih obozavam - rekla je Monika na kraju razgovora.

Inače, Monika je nedavno promenila imidž. Ranije je bila prepoznatljiva kao plavuša, a sada je brineta.

Bonus video:

00:08

Tea Tairović ne može da izbroji evre! Vrcka zadnjicom i zarađuje brdo love

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.