DRAMA U DOMU NAŠE BIVŠE VODITELJKE: Progovorila o INCIDENTU, celu ju je IZGREBAO!
Olja, Foto: Privatna arhiva

POTRESNO

DRAMA U DOMU NAŠE BIVŠE VODITELJKE: Progovorila o INCIDENTU, celu ju je IZGREBAO!

Mnogo se uplašila!

Objavljeno:

Nekada je bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva! Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj rent a car, a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca.

Od početka pojavljivanja na malim ekranima skretala je pažnju publike svojim izvajanim telom i zanosnim oblinama, a mnogi kažu da kako stari sve je bolja.

Voditeljka je karijeru počela na TV Metropolis, ali ubrzo je prešla na televiziju Pink, gde je neko vreme radila i sa Ognjenom Amidžićem. Ona je ostala kao jedna od najzapamćenijih lepotica sa naših prostora, iako se retko pojavljuje u javnosti.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/montenegrinao

Verujemo da ste pogodili da je reč o Olji Crnogorac.

A sada je bivša voditeljka na svom Tik Tok profilu objavila ne tako lepu vest. Naime, njen mačak se povredio, čak je bilo i krvi!

Imao je incident, šapa mu se zaglavila između radijatora, a ona je pokušala da ga oslobodi. Izgrebo ju je, a ona je sve to objavila na svom profilu:

"Krvi je bilo svuda i na kraju sam uspela da ga spasim. Ove mačke vam skrate život, verujte mi", rekla je za kraj vodteljka.

@montenegrina_o

Ja posle ovoga nisam živa ?

♬ Sunny Day - Ted Fresco

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.