VODITELJ PONIŽAVA NAŠU PEVAČICU KOJA JE U JEKU SKANDALA: Predviđa joj JEZIVU budućnost!
Siniša Medić, Foto: Print Screen Youtube

šok

VODITELJ PONIŽAVA NAŠU PEVAČICU KOJA JE U JEKU SKANDALA: Predviđa joj JEZIVU budućnost!

Nakon burne emisije nastavila se drama

Objavljeno: 14:30h

Skandal nakon emitovane emisije u kojoj je mlada pevačica Anastasija Ićurup žestoko iskritikovana zbog svog stajlinga, da bi nakon toga odlučila da napusti takmičenje, ne jenjava.

Naime, sada se oglasio i poznati voditelj, novinar i urednik Siniša Medić koji je oštro osudio ovakvo ponašanje mlade pevačice koja je i sama nakon skandala iskritikovala Anu Bekutu i ostale koji su negativno komentarisali njen stajling.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

- Neko kao urednik, novinar, voditelj, pr velikim zvezdama sa našeg prostora i šire, nikada nisam komentarisao javno neke stvari, ali kada dođete u situaciju da vidite ljude koji misle da su posle par pojavljivanja zvezde jer ih tapšu po ramenu i kažu ti si super, oni polete i misle da su osvojile svet. Šou biznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji - počeo je Siniša i dodao:

- Imamo i slučaj devojke koja je izašla zbog skandala iz Zvezda Granda, snimila je pesmu i nigde više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvezdama. Ne treba ići iz emisije u emisiju i pljuvati velike zvezde i hitove - bio je oštar Medić za medije.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

- Sram bilo ovu devojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Jer da je neko dobro posavetovao, ona bi ostala u takmičenju i sa svojim stajlingom i pevanjem izazivala veliku pažnju i napravila sigurno dobar posao, a ovako će vrlo brzo otići u zaborav - brutalan je za kraj bio voditelj i novinar.

Siniša se oglasio i na svom Instagramu i javno se obratio Anastasiji Ićurup nakon svega što je izgovorila na račun Ane Bekute.

Siniša Medić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.