ANA I SNEŽANA POBESNELE KADA SU VIDELE TAKMIČARKE: Evo šta su OBUKLE pa su dobile NAJGORE KOMENTARE! (FOTO)
Pevačice, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

hit

ANA I SNEŽANA POBESNELE KADA SU VIDELE TAKMIČARKE: Evo šta su OBUKLE pa su dobile NAJGORE KOMENTARE! (FOTO)

- Tako je Ana, bravo! - dodala je Snežana.

Objavljeno:

Takmičarke Anastasija Ićirup i Maja Đorđević u "Zvezdama Granda" kritikovane su žestoko od strane pojedinih članova, a devojke su se na bini pojavile u provokativnim kostimima.

- Nije bilo dorbo, ni jedan ni druga devojka, s tim što je Anastasija za malu nijansu bila bolja, pamtim tvoja bolja izdanja, kao da ti nešto nije štimalo, žuljalo, nije mi to teklo... Imam strahovitu primedbu za vaše oblačenje, pogotovo za devojku broj jedan - rekla je Bekuta.

- Tako je Ana, bravo! - dodala je Snežana.

- Ne znam čemu to vodi, šta to znači gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari. To je katastrofa na šta to liči - dodala je Bekuta.

- Kupuju tamo gde ti ne ideš, ne ide ona u se**i šop - rekao je Saša Popović.

- To je tako jeftino! Tako jeftino izgledate i jedna i druga, ne može to tako. Vi utičete na decu koja nas gledaju, pogotovo ti Đorđe, što ih teraš da se tako oblača. To je neprimereno, degutantno, odvratno, ispovraćaću se sada - rekla je Ana.

1 / 6 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Idi povraćaj i idi u dom penzionera i napravi takmičenje među penzionerima. Publika ovo podržava i aplaudira - rekao je Đorđe.

- Nije u pitanju u tome što ste gole, nego što ste vulgarne. Imate lepu Brenu koja je celog svog života nosila mini suknjice i gaćice da se vide, a nikada nije bila vulgarna, to je suština,a ovo je nedopustivo - rekla je Snežana.

- One su mlade dveojke, scena trpi sve, današnja omladina se više svlači nego oblači, to za nas nije ništa novo. Stvar je ukusa šta kome prija da gleda, šta kome ne prija. Isto takav efekat može i sa više garderobe jer ste prelepe i prezgodne - rekla je Ceca Ražnatović.

- Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gde svi treba da budu zakopčani do grla - vikao je Đorše, dok je Đurišićeva pokušavala da mu skrene pažnju da ne vređa kolege.

- Ne može da se kaže: "Ispovraćaću se" - držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

- Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni - jasna je bila Ana.

1 / 6 Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.