DOMAĆA VODITELJKA JE PRE SVIH PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Ubrzo je dobila OTKAZ!
Foto: Print Screen Youtube

ŠOK!

DOMAĆA VODITELJKA JE PRE SVIH PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Ubrzo je dobila OTKAZ!

To je izazvalo bujicu pritužbi koje su dovele do toga da je izgubila posao

Objavljeno: 14:57h

Krajem januara 2017.godine otkrila je da je umešana u prostituciju, što je izazvalo bujicu pritužbi koje su dovele do toga da je izgubila posao.

Izvor blizak produkciji potvrdio je tada otkazivanje emisije zbog pritužbi na njen sadržaj i njeno ponašanje. Međutim, nisu potvrdili da iza otpuštanja voditeljke stoje tvrdnje o prostituciji.

Starleta i voditeljka Senada Nurkić vodila je "Moćni program" na Pink televiziji.

Podsećamo, kako je jedan portal preneo, Maca je tada priznala da se bavi prostitucijom kako bi preživela.

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

Da ova tema nije uzdrmala samo naš region svedoči činjenica da se u celom svetu priča o voditeljkama sa ovih prostora koje se bave najstarim zanatom.

Maca Diskrecija, starleta, jednom prilikom se u izazovnom izdanju pojavila u emisiji kod Ognjena Amidžića u kojoj je igrajući jednu od igrica rekla da je "spavala sa Acom Lukasom", ali i da je od para koje je zaradila na sajtu za odrasle pokrenula biznis u Srbiji.

Maca je registrovani fitnes instruktor, a sada je otkrila i da ima poslugu i stan u centru Beograda!

"Za život mi je mesečno potrebno oko 2.000 evra. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko, ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge", rekla je starleta.

Maca Diskrecija
foto: Youtube

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

Od malih nogu, Maca je želela da postane poznata i pevala je gde god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi deo nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“

Kasnije je potresla javnost kada je Tviteru okačila svoj cenovnik i objavila da se se bavi najstarijim zantaom.Tada se takođe pohvalila a je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror. 2018. godine postala je učesnik rijalitija Zadruga.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.