OVO JE NAJUKLETIJA PORODICA: Imali su TITULU I BOGATSTVO, a onda su krenule SMRTI, zločini i JEZIVE PRIČE!
Monako, Foto: Profimedia

opa

OVO JE NAJUKLETIJA PORODICA: Imali su TITULU I BOGATSTVO, a onda su krenule SMRTI, zločini i JEZIVE PRIČE!

Priča još nije zvanično potvrđena, ali malo ko sumnja u to jer je princeza navodno želela da napusti princa na dan venčanja

Objavljeno: 13:39h

Kraljevska porodica Monaka iza sebe ima mnoge tragedije - od neuzvraćene ljubavi do smrti, a smrt Grejs Keli ostaće upamćena zauvek.

1 / 1 Foto: Profimedia

Monaška kraljevska porodica je oduvek bila puna skandala, a neki misle da je ukleta. Kontroverzna kraljevska porodica je poslednjih nedelja bila pod lupom javnosti zbog „najtužnije princeze na svetu“ Šarlin i njene hospitalizacije. Iako je njen suprug, princ Albert II. tvrdi da je to bila isključivo njena odluka, mnogi veruju da iza nje stoji porodica iz Monaka koja je princezu nasilno hospitalizovala kako bi sprečila razvod.

Naime, nije tajna da je Albert veoma nestašan kada su žene u pitanju, a sa drugima je navodno vodio ljubav i nakon što je započeo vezu sa Šarlin. Kap koja je prelila čašu njene tolerancije bila je nova navodna ljubavnica njenog muža kojoj je napravio dete.

Priča još nije zvanično potvrđena, ali malo ko sumnja u to jer je princeza navodno želela da napusti princa na dan venčanja, ali je sprečena da pobegne. Princ Albert je sin bivše holivudske dive Grejs Keli i princa Renijea III. koji ga je oduvek smatrao velikim razočarenjem zbog njegovih ljubavnih avantura.

Pored Alberta, kraljevski par je imao i dve ćerke, Stefani i Kerolajn. Karolina se udavala tri puta: prvi put je bila u braku sa francuskim industrijalcem Filipom Žunoom dve godine, od 1978. do 1980. godine, kada je imala samo 21 godinu. Tri godine nakon razvoda udala se za italijanskog biznismena Stefana Kaziragija, koji je poginuo u pomorskoj nesreći dok je jurio tokom trke pored obale Monaka.

Par je imao troje dece, 36-godišnjeg Andreua, 34-godišnju Šarlot i 33-godišnjeg Pjera. Nekoliko godina posle, pričalo se da se viđa s princom od Hanovera, a onda se i to pokazalo tačnim. Zbog Kerolajn se razveo od supruge i oženio njom tačno na njen 42. rođendan, a 1999. godine dobili su ćerku Aleksandru. Ali za Kerolajn ovo nije bila treća sreća, a mediji su još 2010. pisali da par živi odvojeno i da najavljuje razvod. Par nikada nije potpisao papire za razvod.

Međutim, poznato je da je princezi veoma zasmetala njegova eksplozivna priroda, koja je uključivala brojne fizičke i verbalne ispade, poput napada na vlasnika noćnog kluba u Keniji ili lomljenja nosa snimatelju koji je želeo da ga snimi. A u privatnom životu danas, Kerolajn nerado govori. Najmlađa princeza Stefani, tokom svog života težila je avanturama i različitostima. Bila je u braku od godinu do deset godina za mlađeg portugalskog akrobatu Adansa Lopeza Pereza, i isto toliko sa ličnim telohraniteljem Danijelom Dukrueom (sa kojim je imala i dvoje dece).

Takođe je videla trenera slonova u cirkusu. Godinu dana nakon venčanja, Danijel je uhvaćen sa devojkom koja je osvojila titulu Mis toples Belgije, što je dovelo do njihovog razvoda. Stefani je 1998. dobila treće dete, Kamil, za koju nikada nije saznala ko joj je otac.

Ipak, pretpostavlja se da je to bio Žan Rejmon Gotlib, koji je radio u službi bezbednosti palate. Kamil nosi njegovo prezime, ali on nije naveden u njenom izvodu iz matične knjige rođenih. Kamila, za razliku od brata i sestre, nije u redu da nasledi monaški presto. Stefani se dugo borila sa tračevima da je vozila automobil i izazvala nesreću u kojoj je stradala njena slavna majka. Stefani je tada imala 17 godina, a trauma je bila velika. Grace of Monako je 13. septembra 1982. sletela je sa litice, a dan kasnije je konstatovana smrt. Prve informacije koje su tada dobili mediji nisu ukazivale na povrede opasne po život, ali je sutradan svet ćutao.

Tog kobnog dana bivša glumica je trebalo da odvede princezu Stefaniju na železničku stanicu za Pariz gde je studirala. Njenoj sahrani prisustvovalo je skoro 100 miliona ljudi. Dva snažna i teška moždana udara bila su kobna za njenu smrt, zbog čega je njena porodica odlučila da isključi sve aparate koji su je održavali u životu. Ipak, neki i dalje misle da je sve to laž. Najpoznatija teorija zavere uključuje princezu Stefani za volanom, jer Grejs Keli nije bila voljna da sedne na vozačko mesto.

1 / 5 Foto: Profimedia

Stefani je iz nesreće izašla sa nekoliko slomljenih rebara i slomljenom ključnom kosti. Tada je bila maloletna i bez vozačke dozvole, što opravdava zataškavanje stvarnog toka događaja. Tu priču je podgrejao Sesto Lipio, meštanin koji je rekao da je video kako je vozila devojka dok je žena sedela iza nje. Druga teorija zavere tvrdi da su se majka i ćerka žestoko posvađale, zbog čega je Grejs u ​​jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom.

Svađu je navodno izazvala Stefaninina želja da se uda za svog tadašnjeg dečka, sina francuskog glumca Žan-Pola Belmonda i trkača Pola Belmonda. Nije bilo znakova proklizavanja, odnosno njihov automobil je sve vreme ubrzavao niz liticu. Tako se pojavila teorija da kočnice na 11-godišnjem Roveru ne rade kako treba. Međutim, nisu utvrđene nikakve nepravilnosti. Ali ono što se zna je da ni mama ni ćerka nisu bile vezane u trenutku nesreće. Dodatno, govorilo se i o zdravstvenim problemima princeze koja je navodno bila jednako nesrećna kao i žena njenog sina, princeze Šarlin, danas. Navodno ju je muž prevario, a u jednom trenutku imao je čak i tri ljubavnice.

Patila je od čestih glavobolja, a navodno je imala dva moždana udara, jedan pre i jedan neposredno posle nesreće, zbog čega su šanse da preživi bile izuzetno male, a zapravo nikakve. Šta se tačno dogodilo tog kobnog dana možda nikada neće biti otkriveno. I zaposlenima u palati naloženo je da do daljnjeg ostanu na odmoru, a za pogibiju princeze saznali su iz medija.

Odluku da skine Grejs sa kamere doneo je njen suprug nakon razgovora sa ćerkom Karolinom i sinom Albertom Drugim, a Stefani je samo dva dana kasnije rečeno da joj je majka preminula. princeza Šarlin. Navodno ju je muž prevario, a u jednom trenutku imao je čak i tri ljubavnice. Patila je od čestih glavobolja, a navodno je imala dva moždana udara, jedan pre i jedan neposredno posle nesreće, zbog čega su šanse da preživi bile izuzetno male, a zapravo nikakve. Šta se tačno dogodilo tog kobnog dana možda nikada neće biti otkriveno. I zaposlenima u palati naloženo je da do daljnjeg ostanu na odmoru, a za pogibiju princeze saznali su iz medija. Odluku da skine Grejs sa kamere doneo je njen suprug nakon razgovora sa ćerkom Karolinom i sinom Albertom Drugim, a Stefani je samo dva dana kasnije rečeno da joj je majka preminula. princeza Šarlin. Navodno ju je muž prevario, a u jednom trenutku imao je čak i tri ljubavnice. Patila je od čestih glavobolja, a navodno je imala dva moždana udara, jedan pre i jedan neposredno posle nesreće, zbog čega su šanse da preživi bile izuzetno male, a zapravo nikakve.

Šta se tačno dogodilo tog kobnog dana možda nikada neće biti otkriveno. I zaposlenima u palati naloženo je da do daljnjeg ostanu na odmoru, a za pogibiju princeze saznali su iz medija. Odluku da skine Grejs sa kamere doneo je njen suprug nakon razgovora sa ćerkom Karolinom i sinom Albertom Drugim, a Stefani je samo dva dana kasnije rečeno da joj je majka preminula. zbog čega su šanse za opstanak bile izuzetno male i praktično nikakve. Šta se tačno dogodilo tog kobnog dana možda nikada neće biti otkriveno. I zaposlenima u palati naloženo je da do daljnjeg ostanu na odmoru, a za pogibiju princeze saznali su iz medija.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS 1

Odluku da skine Grejs sa kamere doneo je njen suprug nakon razgovora sa ćerkom Karolinom i sinom Albertom Drugim, a Stefani je samo dva dana kasnije rečeno da joj je majka preminula. zbog čega su šanse za opstanak bile izuzetno male i praktično nikakve. Šta se tačno dogodilo tog kobnog dana možda nikada neće biti otkriveno. I zaposlenima u palati naloženo je da do daljnjeg ostanu na odmoru, a za pogibiju princeze saznali su iz medija. Odluku da skine Grejs sa kamere doneo je njen suprug nakon razgovora sa ćerkom Karolinom i sinom Albertom Drugim, a Stefani je samo dva dana kasnije rečeno da joj je majka preminula.

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.