VENČANJE KOJE JE OBELEŽILO ZLATNO DOBA ŠOUBIZA: Monika i Mario su upisani u ISTORIJI JAVNE SCENE!
Monika i Mario, Foto: instagram/monikakravic

opa

VENČANJE KOJE JE OBELEŽILO ZLATNO DOBA ŠOUBIZA: Monika i Mario su upisani u ISTORIJI JAVNE SCENE!

Bilo je zaista lepo, zaista onako kako sam sanjao. I iako nisam bio nervozan, kada sam morao da prođem kroz crkvu, uzeo sam trenutak pauze jer sam znao da je to zaista najsrećniji dan u mom životu

Objavljeno: 13:43h

Brend koji je obeležio domaću scenu, godinama je doneo mnoge priče - od lepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim vernim čitaocima doneo je razne ekskluzive.

Često se kaže da su bajke samo deo mašte, ali se čini da se bajke ponekad i ostvare... Baš kao i najlepši ljubavni scenario, davne 2008. godine ljubav bivše voditeljke Monike Kravić i Marije Mamić, tadašnje vlasnice Mamića Sport menadžment agencija i sin potpredsednika Dinama Zdravka Mamića, koji je pre venčanja bio u vezi nešto više od godinu dana. U Zagrebu, daleko od očiju javnosti, u krugu porodice i kumova, Monika i Mario zavetovali su se na večnu ljubav jedno drugom u crkvi Sv. Duha na Jarunu. „Želeli smo da taj trenutak zadržimo za sebe.

Bilo je zaista lepo, zaista onako kako sam sanjao. I iako nisam bio nervozan, kada sam morao da prođem kroz crkvu, uzeo sam trenutak pauze jer sam znao da je to zaista najsrećniji dan u mom životu. Ali čim sam počeo da hodam, sve je bilo u redu. Ceremonija je bila divna. Ali emocije su bile jače od svega. Svi smo na kraju plakali, i ja, i Mario, i naše porodice, i kumovi, i svi. Taj osećaj ne bih menjala ni za šta - rekla nam je tada Monika u dahu.

Uz Moniku, koja je tog dana nosila prelepu venčanicu za Valentinovo, stajala je njena kuma, dugogodišnja prijateljica i koleginica sa Nove TV Ivona Periša, a sa Marijom je bio i njegov kum, prijatelj iz detinjstva Milan Buljone. Iza mladenaca su sedeli njihovi roditelji, Monikina majka Mira, otac Ivan, sestra Jelena, na čijim se licima se čitalo sa ponosom i velikim uzbuđenjem. I Marijini roditelji, Zdravko i njegova bivša supruga Nada Mamić nisu mogli da sakriju oduševljenje što je njihov sin sa 25 godina pronašao devojku poput Monike. Mladenci su razmenili prstenje od belog zlata, Mario veoma jednostavnu glatku šaru, dok je Monikin bila potpuno prošarana dijamantima. Posle crkvenog venčanja usledila je večera u restoranu Okrugljak. Samo tri dana kasnije Monika i Mario su odlučili da naprave žurku, venčanje za oko 400 gostiju. U apartman na 13. spratu hotela Vestin, gde je Monika bila našminkana, ubrzo je stigao njen suprug Mario, koji je bio očaran što je ponovo video svoju dragu u venčanici. Par je u znak sećanja napravio nekoliko fotografija stana, a potom se uputio na zabavu u Kristalnu salu u prizemlju hotela.

Iako su mediji pokušavali da uđu na svadbenu večeru, to je bilo nemoguće zbog radnika obezbeđenja, koji nisu puštali fotografe da se približe mladencima. Ipak, Mario i Monika odlučili su da ekskluzivne fotografije sa venčanja poklone časopisu Stori, koji je priredio lepo iznenađenje za male štićenike Doma za nezbrinutu decu u Nazorovoj, koji su dobili donaciju fotografija. „Ako čak i ovaj mali znak pažnje nekome može pomoći, bićemo srećni“, rekla je Monika, koja je te večeri bila senzacionalna mlada.

Opijena dobrim raspoloženjem, mlada je, i pored velikog uzbuđenja, uspela da održi pozdravni govor, baš kao i njen tadašnji suprug Mario, kome su prisutni aplaudirali. „Mislila sam da će to biti lako jer je vođstvo moj posao, ali...“ rekla je Monika. A kada se svetlo ugasi, zapalili su se video zidovi na kojima se vidi snimak sa crkvenog venčanja. Bio je to najdirljiviji trenutak večeri. Film je za goste montirala mlada žena.

Posle prvog plesa došao je najsvečaniji trenutak večeri, kada je sveštenik doneo papin apostolski blagoslov za mladence. Cela porodica je bila duboko dirnuta ovim činom. Zatim je krenula večera, sve domaći hrvatski specijaliteti, koji se nisu štedeli. Na binu se pojavio krevet Kužiš, stari moj, sa pevačicom Majom Šuput, koja je desetak sati pravila pravu žurku. Oduševila je sve, a posebno Zdravka Mamića, koji ju je u jednom trenutku stavio na rame, dok mu je ona kroz smeh rekla: „Gospodine Mamiću, mogu ja ovo celo veče, ali nisam sigurna da li možete vi“. Iznenađenje večeri bio je Marko Perković Tompson, koji je goste podigao na noge pesmama 'Lijepa li si', 'Moj deda i ja', 'Geni kameni'. Hitove je pevala cela sala koja je sve reči znala napamet. Mario i Monika nisu sedeli od početka do kraja večeri, a lepa mlada od uzbuđenja nije uspela ni da se presvuče. Samo je sandale Renea Kaovila promenila u druge sa istim potpisom, koje je dobila na poklon od Nadine svekrve, koja je te večeri stajala u haljini Keti Balog. A kada se u sali oglasio glas Mate Miše Kovača, svadba više nije bila fešta, već delirijum u kome su svi učestvovali!

Na red je došla i čokoladna svadbena torta, prelivena belom glazurom i inicijalima M i M. Iako nije bilo bacanja podvezice, Monika je odlučila da baci svadbeni buket. Za buket se borila i poznata RTL-ova voditeljka Tatjana Jurić, koja je došla sa tadašnjim dečkom Nikijem Vuksanom, ali ju je uhvatio prijatelj porodice Mamić. I mada je već bilo pet sati ujutru, još je bilo mnogo gostiju. „Osećam se srećno, presrećno, imao sam venčanje koje je ispalo baš onako kako sam želeo. Luda zabava puna emocija', rekla je lepa Monika posle venčanja.

Međutim, 2017. godine za bivšu televizijsku voditeljku i fudbalsku menadžerku zakazano je ročište za brakorazvodnu parnicu koju su pokrenuli. Monika Kravić i Mario Mamić podneli su zagrebačkom sudu molbu za sporazumni razvod braka, a postupak je bio tajan. Bivši partneri živeli su u stanu od 200 kvadrata na zagrebačkom Tuškancu, koju je navodno kupio Zdravko Mamić za 600.000 evra. U tom stanu, nakon što se Mario iselio, Monika je ostala sa sinovima Josipom i Jakovom. Monika je tada okrenula novu stranicu u životu i udala se za advokata Frana Olujića. Zajedno su nedavno dobili sina, kojem su dali ime Ivan, dok je Mario svoju drugu sreću pronašao u zagrljaju supruge Tije Mamić.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.